'Voljela bih da me pamte kao osobu koja je razbijala tabue'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.09.2021.

0

Foto: Reebok

Foto: Reebok

'Voljela bih biti osoba za koju će reći da je uvijek razbijala tabue, koja je bila dobar prijatelja i pomagala drugima', kaže Ella Dvornik

Nova Reebok kampanja u kojoj su predstavljene Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice potaknula je temu naslijeđa među pripadnicima generacije Z, a poznati brend je u kampanju uključio neke od najpoznatijih domaćih kreativaca koji su se zapitali po čemu će oni ostati zapamćeni.

Pozitivna energija, razbijanje tabua, promjene u društvu, hrabrost i odvažnost samo su dio onoga po čemu bi mladi kreativci iz nove Reebok kampanje voljeli da ih ljudi pamte. To je njihov 'legacy', njihova ostavština ovom društvu, ovom svijetu. Upravo je Reebok svojom novom kampanjom i sloganom Lead with your legacy pokrenuo tu temu među pripadnicima generacije Z, a na pitanje je odgovorila i Ella Dvornik.

"Iskreno, voljela bih da me pamte po dobroj zezanciji, šali na svoj račun, pozitivnoj energiji i šarenim modnim kombinacijama. Iako, tek mi je 30, pa sam uvjerena da ću napraviti još puno toga po čemu bih voljela biti zapamćena, ali najbitnije mi je da uz moje ime uvijek ide neka šaljiva i pozitivna energija. I voljela bih biti osoba za koju će reći da je uvijek razbijala tabue, koja je bila dobar prijatelja i pomagala drugima", rekla je Ella Dvornik.


VIŠE O TEMAMAElla Dvornik
Povezano