VIDEO: Pregled slavljeničkog izdanja Fashion Incubatora

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.03.2015.

1

Fashino Incubator | Screenshot

Fashino Incubator | Screenshot

Uoči raspisivanja novog natječaja, Fashion Incubator objavljuje video pregled sezone 'Exhibition' u kojoj je ovo natjecanje obilježilo 10 godina uspješnog rada

Prepoznati najtalentiranije u generaciji i od njih stvoriti nove it-dizajnere, misija je koju Fashion Incubator uspješno ostvaruje deset godina u nizu, a kako je izgledalo finale sezone 'Exhibition' pogledajte u videu s potpisom Dine Senčara za studio Ratio.
Na scenografiji koja je evocirala vrhunac osječke suvremene umjetnosti i spojila ga sa živom streetart scenom grada, prikazano je pet kolekcija najboljih od najboljih među mladim hrvatskim dizajnerima 2014. godine. Sestre Zorica i Anita Vlatković, Berislav Kovačević i Vanja Veselić, te nagrađeni Anthony Avangard, Jelena Holec uz pobjednike Tomislava Kliškinića i Marka Šabarića, u ovom videu podijelili su s nama trenutke uzbuđenja prije početka revija. A s obzirom na slavljeničku atmosferu Portanova Fashion Incubatora, u razgovoru s Mijom Dropuljić uzvanici PFI-ja podsjetili su nas i na ono što je ovaj osječki događaj dao hrvatskoj modi. Teo Perić, Nenad Korkut, Viktor Drago, Anđa Marić, Selma Terlević i Petar Trbovića neki su od njih.

"Čitav tim Fashion Incubatora doista s ponosom prati producirane kampanje i razvoj karijere petorke iz 2014. i s posebnim uzbuđenjem očekujemo skori debi nagrađenih dizajnera na pisti Cro-a-Portera", kaže Nikola Beban, glasnogovornik PFI-ja.

Nakon video pregleda sezone 'Exhibition' ostaje slatko nestrpljenje koje pred raspisivanje natječaja za 2015. godinu postavlja samo jedno pitanje - "Tko su novih pet?".

VIŠE O TEMAMAFashion IncubatorDino Senčar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se