Marijana Cigić pobjednica 17. Fashion Incubatora

Piše: CroModa, Osijek
Objavljeno 12.11.2017.

0

Kolekcija Marijane Cigić osvojila je žiri Fashion Incubatora

Kolekcija Marijane Cigić osvojila je žiri Fashion Incubatora

Kolekcija 'Chorba' donijela je pobjedu Marijani Cigić na 17. izdanju Fashion Incubatora, natjecanja za mlade i neafirmirane modne dizajnere

U subotu je u trgovačkom centru Portanova održano finale 17. izdanja Fashion Incubatora, najstarijeg natjecanja za mlade i neafirmirane modne dizajnere. Na 17. PFI-u svojim kolekcijama su se predstavili Dragoljub Kujundžić, Marijana Cigić, Holi_Coast, Stefan Ristić i Ivana Franjić Tušek.    
Nakon prijave na natječaj i više od šest mjeseci priprema, te uspješnog savladavanja selekcijskih krugova, pred dupke ispunjenom dvoranom predstavila su se nova imena modne scene. Najboljeg među njima odabrao je stručni žiri koji su činili dizajnerica i dobitnica Elle Style Awards nagrade Loredana Bahorić, modna fotografkinja Mare Milin, modni teoretičar Nenad Korkut, dizajneri Teo Perić i Lidija Pihler Yuniku, glavna urednica magazina Elle Nambi Kezić i Marko Jovanović, osnivač projekta Fashion Incubator. Titula najboljeg mladog dizajnera sezone, koja sa sobom nosi i novčanu nagradu od 10.000 kn, dodijeljena je Marijani Cigić, a jesenski modni vikend zatvorila je prošlogodišnja pobjednica PFI-a Ivana Janjić.
Marijana Cigić @ Fashion Incubator

Marijana Cigić @ Fashion Incubator

Marijana Cigić zatečena je pobjednom. "Hvala organizatorima, žiriju i publici te čestitam svim kolegama, konkurencija je zaista bila velika", njezini su prvi dojmovi nakon proglašenja. Inspiracija za pobjedničku kolekciju nazvanu "Chorba" njezina je imaginacija, nije rađena tematski, a namijenjena je različitim tipovima žena.

VIŠE O TEMAMAFashion IncubatorMarijana Cigićmodna industrijaHoli_CoastStefan RistićIvana Franjić TušekDragoljub Kujundžić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se