17. izdanje Fashion Incubatora u petak i subotu u Osijeku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.11.2017.

0

Kampanja za 17. Fashion Incubator

Kampanja za 17. Fashion Incubator

17. Fashion Incubator, regionalno najutjecajnije natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere održat će se u petak 10. i subotu 11. studenog u trgovačkom centru Portanova u Osijeku

Jesenski modni vikend započet će u petak 10. studenog predstavljanjem novih kolekcija mladih dizajnera koji su u recentnim sezonama debitirali na osječkoj pisti, a nakon nje nastavili svoju zapaženu karijeru. Oni su mlada i svježa energija na sceni, nositelji novog vala dizajnera i zaštitna lica najavne  kampanje "DO YOU SPEAK FASHION" - Mona Lacko, Sonja Lamut, JAMOI, Anthony Avangard i KLISAB.

Subota 11. studenog rezervirana je za vrhunac i finale sezone. Nakon više od šest mjeseci priprema i dva selekcijska kruga, stručni žiri u sastavu Loredane Bahorić, Mare Milin, Tea Perića, Nenada Korkuta, Nambi Kezić, Vinka Filipića i Marka Jovanovića odabrat će pobjednika i najboljeg mladog dizajnera. Za tu laskavu titulu borit će se Marijana Cigić, Dragoljub Kujundžić, Stefan Ristić, Ivana Franjić Tušek i Holi_Coast. Osječkoj će publici svoju novu kolekciju prikazati i Ivana Janjić, prošlogodišnja pobjednica  Fashion Incubatora.

Najboljem među finalistima, koji će krenuti stopama nekada natjecatelja na PFI-u, a danas afirmiranih modnih imena kao Juraj Zigman, Ana Maria Ricov ili Ivan Alduk, organizatori osiguravaju i novčanu nagradu u iznosu od 10.000 kn.


VIŠE O TEMAMAFashion Incubatormodna industrijaMona LackoSonja LamutJAMOIDragoljub KujundžićMarijana CigićIvana Franjić Tušek
Povezano