Uz Med Contour Multipower i vi možete imati tijelo s naslovnice!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 18.05.2016.

0

Poliklinika Milojević | Foto: Maja Kljajić

Poliklinika Milojević | Foto: Maja Kljajić

Tretman Med Contour Multipower u Poliklinici Milojević u potpunosti je bezbolan te na površini kože ne ostavlja nikakve posljedice

Ostalo je svega još 5 tjedana do početka ljeta. Za neke to predstavlja povod za slavlje,  dok drugi brinu jer će zbog većih temperatura i laganije odjeće nesavršenosti na tijelu biti više vidljive. No, još uvijek je ostalo dovoljno vremena da se dovedete u top formu za bikinu sezonu, stoga vam predstavljamo najučinkovitiji način za najbolje rezultate u najkraćem mogućem vremenu! Uz nezaobilaznu kombinaciju zdrave prehrane i tjelovježbe, predlažemo vam da isprobate Med Contour Multipower tretman, odnedavno dostupan i u Poliklinici Milojević.
Riječ je o tretmanu namijenjenom preoblikovanju tijela i dubinskom uklanjanju celulita, zahvaljujući kojem sve brige oko masnih naslaga i opuštene kože tijela, lica i vrata postaju prošlost. Pomoću četiri vrhunska aplikatora – za nekiruško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje kože lica i tijela i lifting lica te zajedničkog djelovanja tri tehnologije – ultrazvuk, radiofrekvencija i vakuum, obavljaju se neinvazivni tretmani lica i tijela s posebnim naglaskom na: lokalizirane masne naslage i celulit, smanjenje obujma, bore, opuštenost kože lica i vrata, potkožnu mikrocirkulaciju i limfnu drenažu.
Tretman Med Contour Multipower u potpunosti je bezbolan te na površini kože ne ostavlja nikakve posljedice. Ciljano djeluje na uzroke, razbijajući membranu masnih stanica i oslobađajući njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna tkiva. Također, rezultati tretmana su dugotrajni, što znači da razbijaju tvrdokorni celulit i masnoću, koja se zatim potpuno prirodnim procesom izlučuje iz tijela.

Stoga na vrijeme rezervirajte svoj termin u poliklinici Milojević i ovo ljeto zablistajte na plaži punim sjajem. Sve narudžbe i druge informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u Poliklinici Milijević, Gundulićeva 40, Zagreb.

VIŠE O TEMAMAMed ContourPoliklinika Milojevićuklanjanje celulita
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se