3 najbolje fizičke aktivnosti za noge bez celulita

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 30.07.2019.

0

Ilustracija | Foto: Calzedonia

Ilustracija | Foto: Calzedonia

Svaki je sport dobar, no neke će vam fizičke aktivnosti pomoći da se riješite mrskog celulita. Što je najbolje, većina je njih gotovo besplatna!

U borbi protiv celulita mogu vam pomoći sljedeće aktivnosti:

1. Plivanje

Plivanje, plivanje, plivanje. Ne možemo naglasiti njegovu važnost. Plivanje je odličan izbor ako imate problema sa zglobovima, oblikovat će cijelo vaše tijelo, a jačati će i vaše srce. Ako živite u Zagrebu, odličan su izbor gradski bazeni. Ulaznica za njih stoji samo 10 kuna, a većina je otvorena tijekom cijele godine, osim kraćih pauza za remont.

2. Vožnja bicikla

Bicikl je jeftino prijevozno sredstvo koje daje nenadmašiv doprinos u oblikovanju donjeg dijela tijela i borbi protiv celulita. Vaša će se stražnjica podignuti, noge će postati čvršće, a osim toga, činit ćete dobro za okoliš. O utjecaju vožnje bicikla na stanje uma da i ne govorimo.

3. Hodanje

Najjednostavnija, a opet tako učinkovita vježba za cijeli donji dio tijela. Preporučujemo vam da tempo hoda bude brži. Ubacite ritual večernje šetnje u svoje dane, tijelo će vam biti zahvalno, a i vi ćete se bolje osjećati. Dobar je izbor i odlazak u planinu, baš kao i različite aplikacije koje mjere koliko ste koraka dnevno napravili. Probajte doseći magičnih 10000.

VIŠE O TEMAMAvježbanjecelulitvožnja biciklaplivanjehodanjeuklanjanje celulitanjega nogu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se