5 odličnih proizvoda koji će vam pomoći u borbi s celulitom

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 14.05.2024.

0

Odlične kreme protiv celulita

Odlične kreme protiv celulita

Celulit se smatra jednim od najvećih neprijatelja ženskog tijela i figure, zato smo za vas pronašli pet odličnih proizvoda koji će vam biti glavni saveznici u borbi protiv njega.

Iako ga svi imamo i riječ je vrlo normalnoj pojavi, celulit se i dalje smatra jednim od najvećih neprijatelja ženskog tijela i figure. Osim toga, može loše utjecati na naše samopouzdanje i cijelu sliku koju imamo o svome tijelu. Celulita se bez sumnje teško riješiti te to nije proces koji se događa preko noći, no svakako postoje neki proizvodi koji nam u tome mogu pomoći te koji mogu ubrzati cijeli proces borbe s njime.

Sama pojava celulita nije direktno povezana s tjelesnom težinom te se pojavljuje gotovo kod svih žena, neovisno o njihovoj figuri. Ipak, savjet je svakako pripaziti na prehranu i truditi se da ona bude balansirana. Također, tjelovježba nikada ne odmaže. Osim toga, tu su i beauty proizvodi koji pomažu u borbi s celulitom, a kojih ima napretek. Mi smo istražili koji su to i u nastavku izdvojili pet odličnih.

1. Ziaja - Pineapple Anticellulite Body Foam


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


2. Beauty Jar - Cellulite Killer Body Scrub


Foto: Beauty Jar

Foto: Beauty Jar


3. Collistar - Anticellulite Thermal Cream


Foto: Collistar

Foto: Collistar


4. Nivea - Q10 Multi Power Firming + Cellulite Gel


Foto: Nivea

Foto: Nivea


5. Biotherm - Celluli Eraser


Foto: Biotherm

Foto: BiothermVIŠE O TEMAMAZiajaBeauty JarCollistarNiveaBiothermkremekreme za tijelocelulit
Povezano