Znate li zašto Zagrepčanke sve više hrle u Split?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.05.2018.

118

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Osim sunca, mora i ležernih kavica, Split ima još jedan adut kojem zagrebačke ljepotice sve teže odolijevaju. Gdje god se nalazile, mnoge od njih si postavljaju neka od sljedećih pitanja...

"Što se to promijenilo na mom licu? Koža kao da je izgubila elastičnost, djelujem umorno. Odakle krenuti? Polako prolaze tridesete, a ja gubim sjaj, zategnutost." I nisu jedine s ovim problemom!
Većina žena i muškaraca ima isti problem. Iako njeguju lice, za dugoročno održavanje mladenačkog izgleda potrebno je ipak malo više. Visoko aktivan tretman medicinskim preparatima i kozmetikom te provjerenom aparaturom osigurat će rezultat koji traje.  Važan je kontinuitet, ne treba pretjerivati, ali je bitno znati što s kojim tretmanom možete dobiti. Kirurški zahvat je zadnja opcija, ukoliko na vrijeme slušate savjete stručnjaka - ne mora biti niti potreban kako biste njegovano starili. Postoje velike razlike u vrstama i kvaliteti tretmana te je najbolje odabrati učinkovit medicinski tretman u skladu s mogučnostima i planom održavanja kvalitete kože te pomlađivanja.
Dermamed medicinsko-estetski centar

Dermamed medicinsko-estetski centar

Kako biste bili sigurni u očekivani rezultat svoje investicije u izgled jako je važno obratiti se stručnjaku za estetiku koji će napraviti kratkoročan i savjetovati vas za dugotrajan plan pomlađivanja.

Upravo takav ciljani i cjeloviti pristup odlikuje dr.med. Anđelu Prolić i medicinsko-estetski centar Dermamed u Splitu. Prepoznati su u regiji po kvaliteti aparature i rezultatu.

Dr.med. Anđela Prolić

Dr.med. Anđela Prolić

"Najbitnije nam je napraviti individualan plan tretmana i uputiti klijenta sto moze očekivati. Zajedno se dogovaramo u skladu s mogucnostima i izvlačimo najbolje za svakog klijenta. Rezultati se vide odmah, a posebno su izraženi nakon šest mjeseci do godinu dana. Kada se usporede fotografije, klijenti postanu svjesni preobrazbe te im to daje dodatni poticaj nastavljanja aktivne njege lica i tijela. Aktivna njega znači posebnom aparaturom aktivirati vlastite mehanizme pojačanog stvaranja kolagena i elastina, te se koža obnavlja iznutra", objašnjava dr.med. Anđela Prolić iz splitskog centra Dermamed.


"Za lice najčešće koristimo Med Visage nekirurški facelifting, dermapen - mikroiglice, Skeyndor mezoterapiju bez igle te Reviderm Skin Peeler mikrodermoabraziju i tretmane koji duboko hidratiziraju i obnavljaju kožu. Plasmage blefaroplastiku  bez noža koristimo za uklanjanje viška kože s kapaka. Po potrebi nakon aktivacije kože koriste se hijaluronski fileri i botox kako bismo sprijecili produbljivanje bora i vratili licu punoću obraza, usana ili korigirali podočnjake i nos. Poseban problem pred ljeto je celulit, masne naslage i viseća koža na nogama. Najnovija generacija Med Contour Multipower koristi se u tu svrhu razbijanja masnih naslaga i celulita, a po potrebi ga kombiniramo s Med 2 Contourom i radiofrekvencijom kako bismo dobili najbolji rezultat za klijenta. Analiza tijela, mjerenje napretka te poseban konzilij pod vodstvom liječnika na kojem se raspravi trenutno stanje i gubitak centimetara klijenta pomazunam dobiti najbolji rezultat. Po tretmanu ovim aparatom gubi se od 3-6 centimetara u obujmu. Sve više imamo muskaraca koji su prepoznali važnost njege lica i tijela te se jos uvijek sramežljivo raspituju o mogućnostima estetske medicine i najčešće dolaze na nagovor partnerice ili videći  učinak kod prijatelja", kažu iz Dermameda.

Iskoristite proljetne akcije na top tretmane u Dermamed centru i kontaktirajte ih već danas na broj 021/785-828. Sve dodatne informacije o tretmanima i rezervacijama termina potražite ovdje. Dermamed je smješten na adresi Put Duilova 47, zgrada Bel Etage, 21000 Split.

Dermamed Split

Dermamed Split

VIŠE O TEMAMADermamedfaceliftingAnđela ProlićDermamed CentarMed Contour Multipower
Povezano