U Poliklinici Milojević uz Med Contour dovedite tijelo i lice do savršenstva!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.04.2016.

0

Foto: Maja Kljajić / Poliklinika Milojević promo

Foto: Maja Kljajić / Poliklinika Milojević promo

Još nije kasno da ovog ljeta imate tijelo i lice kao s reklame, a to vam može omogućiti najnoviji tretman koji je od sada dostupan i u Poliklinici Milojević

Kako se bliži ljeto, mnoge se žene već sada postavljaju pitanju - 'Kako ću izgledati u badiću?'. Još nije kasno da imate tijelo i lice kao s reklame, a to vam može omogućiti najnoviji tretman koji je od sada dostupan i u Poliklinici Milojević, a riječ je o Med Contour Multipower tehnologiji. Nakon što je svjetskoj javnosti predstavljen na IMCAS-u (International Master Course on Aging Science) u Parizu, ovaj uređaj je postao must have tretman u estetskoj medicini diljem svijeta.
Ako vas muči višak masnih naslaga, celulit, opuštena koža tijela, opuštena koža lica, vrata i dekoltea, više se ne morate brinuti. Od sada sve to možete riješiti s Med Contour Multipower tretmanom. Korištenjem tehnologija ultrazvuka, radiofrekvencije i vakuma, Med Contour Multipower obavlja neinvazivne tretmane lica i tijela s naglaskom na: lokalizirane masne naslage i celuit, smanjenje obujma, bore, opuštenost kože lica i vrata, potkožna mikrocikulacija, limfna drenaža. Prednost Med Contour Multipowera je što ima četiri aplikatora – za nekiruško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje  kože lica i tijela i lifting lica.
Svjetski renomirani Med Contour aplikator i dobitnik prestižne nagrade za "The Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement" na najvećem svjetskom medicinskom kongresu estetske medicine "The Aesthetic Show" u Las Vegasu, kao i najizvođeniji nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica u Americi u 2013., 2014. i 2015. godini, od sada je dostupan i u Hrvatskoj u Poliklinici Milojević.

Dr. Nikola Milojević

Dr. Nikola Milojević

Filozofija poliklinike Milojević je jednostavna - primjenom individualnog pristupa žele se zadovoljiti želje i potrebe svakog klijenta. A s ovim tretmanom san o vitkoj liniji na najbrži mogući način može napokon postati stvarnost. Sve narudžbe i ostale informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u Poliklinici Milijević, Gundulićeva 40, Zagreb.

VIŠE O TEMAMAPoliklinika MilojevićMed Contournekiruško oblikovanje tijelauklanjanje celulitazatezanje kože licazatezanje kože tijelalifting licaNikola Milojević
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se