Tomislav Bahorić apsolutna zvijezda treće večeri CAP-a!

Piše: Ana Belić, Zagreb
Objavljeno 08.10.2012.

0

Modeli Tomislava Bahorića na pisti Cro A Portera

Treći dan jubilarnog 20. Cro A Portera, ujedno i zadnji dan u Laubi, ponudio nam je modu na visokoj razini i toliko traženi dašak avangarde

Modeli Tomislava Bahorića na pisti Cro A Portera

Večer je otvorila Ivona Martinko na prvi (varljivi) pogled pomalo ziheraškom kolekcijom u crnoj i bijeloj boji, tek ponegdje razbijenom plavim i žutim gradacijama. Većinom su to bili klasični komadi, ali definitivno zanimljivih krojeva, našivenih detalja... Ono što je najvažnije - nimalo dosadno, na trenutke čak i uzbudljivo!

Jelena Aleksić predstavila je tamnu mušku kolekciju jednostavnih, čistih linija, pretežno u tamnoplavoj i boji crvenog vina. Kaputi zaslužuju ocjenu vrlo dobar, a i veste i prsluci bi se mogli svidjeti mnogim muškarcima.

Andrijana Subotić Pjajčik, poznatija po svojoj etiketi Etna Maar, jednom raskoš je zagrebačkoj publici pokazala raskoš svoga talenta. Bilo je tu dobrih stvarčica i za muškarce i za žene, i to naročito one koji vole pletivo. Vidjeli smo fantastične - većinom crvne i crvene - komade oversized pletiva, te odlične kapute i kratke jaknice zahvaljujući kojima su do izražaja došli dizajneričina igra formom i volumenima.

Zvijezda zadnje večeri Cro A Portera u Laubi, bar ako je suditi prema reakciji publike, bez ikakve sumnje je bio Tomislav Bahorić. Spirit by T.B. osvojo je i publiku i kritiku hrabrim viđenjem modernog, odvažnog muškarca koji se ne boji odjenuti nešto avangradno i neuobičajeno. Ova darkerska, potpuno crna kolekcija obiluje zanimljivim krojevima i asimetrijom, a posebna poslastica bile su aplikacije od kože te ručno našiveni, jedva vidljivi printevi staraca, koji šalju jaku poruku. Nećemo pretjerati ako kaćemo da bi fantastične Bahorićeve kapute svaki modno osvješteni muškarac rado udomio u svome ormaru!


VIŠE O TEMAMACroAPorterTomislav BahorićSpirit by T.B.Etna MaarAndrijana Subotić PjajčikJelena AleksićIvona Martinko
Povezano