Škicnite novu kolekciju brenda JA by Jelena Aleksić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.09.2023.

0

Foto: Luana Muskić

Foto: Luana Muskić

Silueta se nastavlja uz uski ravni kroj koji prati žensku liniju. Zavodljiva silueta je dodatno naglašena uz momente pokreta i konstruiranih visokih proreza.

Kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2024. brenda JA by Jelena Aleksić zemljanih, toplih, zagasito tamnih i svijetloružičastih monokromatskih tonova u Cady mekanim materijalima spoj je drapiranja, asimetrije i zvonolike dekonstrukcije.

Osnovna ideja se bazira na krojevima poput kimono ili raglan kroja, široki rukavi i raglan vratni izrezi u gornjem dijelu. Silueta se nastavlja uz uski ravni kroj koji prati žensku liniju. Zavodljiva silueta je dodatno naglašena uz momente pokreta i konstruiranih visokih proreza.

Makeup i kosa: Samanta Mihaela Šafran

Makeup i kosa: Samanta Mihaela Šafran

Dizajnirani zvonasti detalj na suknjama, lepršavo pristaje drapiranim elegantnim krojevima. Široki rukavi i asimetrija drapiranja točno su određeni prema krojnim dijelovima.

JA by Jelena Aleksić

JA by Jelena Aleksić

Ravne sandale za ljeto na vezanje, izrađene su od kože, konstrukcija tankih traka koje se križaju u blijedoplavoj boji upotpunjuju JA by Jelena Aleksić Lookbook za proljeće/ljeto 2024.


VIŠE O TEMAMAJelena Aleksićhrvatska moda
Povezano