Zavirite u novu kolekciju JA by Jelena Aleksic

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.04.2023.

0

Foto: Luana Muskić

Foto: Luana Muskić

Kolekcija nazvana Cool Gray za jesen/zimu 2023/24. u nijansama je hladno sivih tonova, reinterpretacije je uzbuđenja i dekonstrukcije krojeva

Slike inspiracije na moodboardu za kolekciju bile su kimono rukavi krojeni kao jedan, dekonstrukcija, nabiranje tkanine, seksepilnost, drapirana i omotana asimetrija krojeva i oblika. Bluze izrađene s rukavima krojenim kao jedan, visokim ili nižim asimetričnim V-izrezom, trapezasti rukavi s raglan dijagonalnim šavom koji se proteže do područja dekoltea.

Nabiranje tkanine duž V-izreza, asimetrično oko trake koja drži konstrukciju i nabiranje tkanine različite konstrukcije varijacija bluza u hladnim sivim nijansama s plavim i zelenim podtonovima.

Hlače visokog struka asimetrično su konstruirane sa zvonolikim lepršavim detaljima, kao i zvonolike i lepršave mini i midi suknje koje su drapirane i vezanjem omotane uz tijelo. Total look naglašen je cipelama made in Croatia, plavom čizmom na visoku petu ili srednje visokom štiklicom na vezanje. Čizma do bedara ima tanke naramenice i vezice straga za prilagodbu nozi. Punom dužinom ova čizma dobro pristaje uz nogu.

Frizura & make-up: Samanta Mihaela Šafran

Frizura & make-up: Samanta Mihaela Šafran

Srednje visoke potpetice od tamnoplave kože na vezanje imaju tanke ukrštene trake na gornjoj strani za svestrano nošenje. I tamnoplavi i tirkizni remeni na ovoj cipeli su zamjenjivi.

Foto: Luana Muskić

Foto: Luana Muskić

Nošenje prepoznatljivih naušnica s logotipom inicijala, koje su nastale pretapanjem slova branda jedno u drugo, upotpunjuje izgled.


VIŠE O TEMAMAJelena Aleksićhrvatska moda
Povezano