Teško vam je pridržavati se dijete? Imamo rješenje za vas!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 22.08.2019.

0

Ilustracija. Foto: Oysho

Ilustracija. Foto: Oysho

Ako ste na dijeti i želite izgubiti suvišne kilograme, nije vam lako, no donosimo jedan trik koji vam može pomoći

U borbi protiv suvišnih kilograma najviše pomaže tjelesna aktivnost, no ništa bez zdrave prehrane i dijete. Ponekad se tako teško pridržavati svih pravila o tome što smijete jesti, a što ne, no mi imamo rješenje.

Naš je savjet sljedeći: Imajte dan tijekom kojeg ćete malo varati. Tako je, dobro ste čuli. Nemojte se opterećivati i biti perfekcionisti i zahtijevati od sebe potpunu posvećenost dijeti. Uz sve obaveze i pritisak koji osjećate u svakodnevnom životu, to nije lako, a osim toga, dobro je nekada se počastiti i nagraditi za svaki trud koji ste uložili. Nemojte pretjerivati, ali, ako vam se jede sladoled, zašto ga ne biste mogli pojesti jednom tjedno? Ako vam je lakše u potpunosti se odreći nečega, i to je isto u redu, ali ako baš žudite za nečim slatkim i nervozni ste, počastite se. Tako će vam lakše biti otpustiti misao o slatkom iz glave do sljedećeg tjedna.

Ako vas takve misli i dalje opsjedaju, sjetite se da do slatkog možete doći i na druge, za vašu liniju puno bolje načine. Primjerice, možete pojesti komad voća umjesto cijele čokolade. Dajte prednost zdravijoj opciji koja vas također može zadovoljiti, ništa lošije od one nezdrave.


VIŠE O TEMAMAmršavljenjedijetakako izgubiti kilograme
Povezano