Sve popularniju Splićanku poznate modne kuće obožavaju

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 07.02.2019.

6

Splićanka Faretta za Twinset | Foto: Giampaolo Sgura

Splićanka Faretta za Twinset | Foto: Giampaolo Sgura

Nakon što je odradila nekoliko prestižnih couture revija za proljeće/ljeto 2019., Splićanka Faretta zasjala je i u izvrsnoj kampanji za Twinset

2018. je za Splićanku Farettu bila godina iz snova, na proljeće je osvanula na naslovnici britanskog Voguea, a nakon toga je srušila i covere ruskog i španjolskog izdanja najpoznatijeg modnog magazina na svijetu. Pozitivni trend nastavio se i u 2019., Faretta je nedavno odradila niz prestižnih couture revija za sezonu proljeće/ljeto 2019. (od Valentina do Diora i Chanela), a sada nam stiže i jedna nova izvrsna kampanja s popularnom Hrvaticom.
Faretta je na ulicama Milana, u društvu kolegice Birgit Kos, pozirala za marketinšku priču modne kuće Twinset za nadolazeću proljetno-ljetnu sezonu. Dvojac brineta u trendovskim je komadima ovjekovječio objektiv renomiranog modnog fotografa Giampaola Sgure.


Faretta je, prema rankingu poprilično relevantne stranice Models.com, trenutno jedno od 50 najtraženijih lica svjetskog modelinga.

VIŠE O TEMAMABirgit KosmodelingFarettaTwinsetGiampaolo Sgura
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se