Narančasta je IN, a ove hit haljine čekaju vas na sniženju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.08.2022.

0

Foto: Answear

Foto: Answear

Narančasta je hit boja na Instagramu, ai i u 'stvarnom' svijetu. Pronašli smo top pet ljetnih modela s Answeara koji su usto i sniženi!

Ljeto može biti magično i ako ga provodite udaljeni od morskih valova. Za ugodno ljeto potreban vam je hlad, praktičan šešir ili kapa koja će vas štititi od sunca te lepršava haljina koja će biti ugodna za nošenje. Ako odaberete još onu u narančastoj boji - koja definitivno ima moć prizvati ljetni povjetarac - ljetne magije neće izostati bez obzira gdje se nalazili. Zato smo za vas pronašli top ljetne s Answeara koje su još i dodatno snižene.

Haljina, Birgitte Herskind

Haljina, Birgitte Herskind

Kratka i elegantna haljina Birgitte Herskind priča priču skandinavske estetike. Minimalistička, zavodljiva, uskog kroja i izrađena od glatke tkanine bit će praktična za sve prilike.

Haljina, Answear

Haljina, Answear

Brend Answear ima i svoj vlastiti limited edition modni brend answear.LAB. Iz nove kolekcije odabrali smo midi pamučnu haljinu. Jednostavnog kroja s okruglim izrezom i uvlačnim džepovima.

Haljina, Twinset

Haljina, Twinset

Stvorena za romantičarke, lagana haljina iz kolekcije Twinset izrađena je od glatke tkanine. Krase ju ukrasni nabori i volani te se lagano širi prema dolje. Iz tog je razloga možete nositi od jutra, pa do kasnih ljetnih večeri.

Haljina, Pepe Jeans

Haljina, Pepe Jeans

Haljina Pepe Jeans s ukrasnim detaljem sprijeda te V izrezom definitivno je odličan izbor za planiranje posebnih večeri.

Haljina, Deha

Haljina, Deha

Haljina iz kolekcije Deha ravnog kroja izrađena je od dva sloja materijala. Obojana je eko organskom bojom i jamči visoku biorazgradivost. Stvorena za dnevne šetnje ili odlazak na plažu.


VIŠE O TEMAMAhaljinemidi haljineAnswearPepe JeanssniženjaBirgitte HerskindTwinset
Povezano