Casting Roberta Severa okupio gotovo 200 modela

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.03.2024.

0

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Casting je održan ovu subotu u prepunoj dvorani Mađarskog centra za kulturu Instituta Liszt, a okupio je gotovo 200 modela koji su svi došli sa željom da budu dio ove modne priče

U pripremi za najiščekivaniju modnu reviju sezone, dizajner Robert Sever organizirao je tradicionalni casting kako bi odabrao modele za svoju nadolazeću kolekciju Severocco, koja će biti predstavljena na reviji 26. ožujka.

Casting je održan ovu subotu u prepunoj dvorani Mađarskog centra za kulturu Instituta Liszt, a okupio je gotovo 200 modela koji su svi došli sa željom da budu dio ove modne priče.

Robert Sever izrazio je zadovoljstvo brojem talentiranih modela koji su se predstavili na castingu. "U posljednji čas smo se odlučili proširiti selekciju i uključiti muške modele, tako da smo kolekciju povećali na 70 kombinacija. Ovo je najopsežnija kolekcija koju sam pripremio od prve kolekcije 2001. godine kada sam predstavio čak 80 kombinacija. Jedva čekam vidjeti sve kreacije na modelima, koji su ove sezone stvarno briljirali", rekao je Sever.

Tihana Harapin Zalepugin, casting agentica iz agencije Talia Models, koja surađuje s brendom Robert Sever od samih početaka, izrazila je zadovoljstvo što su njezini modeli ponovno imali priliku predstaviti se pred Severovim timom. "Sever i njegova ekipa su neizostavni dio naše modne scene, a modeli se uvijek raduju ponovnom susretu s njima. Ponosna sam što smo dugogodišnji partneri i sretna što imamo tako velike i dragocjene dizajnere", rekla je Harapin Zalepugin.

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Nova kolekcija Severocco biti će predstavljena na reviji koja će se održati 26. ožujka u Zagrebu koja će nas povesti na kreativno putovanje kroz estetiku, povezujući različite svjetove u jedinstvenu harmoniju.


VIŠE O TEMAMAmodne revijecastingmodelingmanekenstvoRobert SeverTihana Harapin Zalepuginhrvatska moda
Povezano