Marijana Batinić u sandalama koje kradu poglede

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.07.2022.

0

Foto: Instagram (@marijanabatinic)

Foto: Instagram (@marijanabatinic)

Natikače možda jesu najveći hit sezone, ali Marijana Batinić pokazala nam je da su chic sandale s WOW faktorom više nego dobra ideja. Kombinirala ih je s efektnim kratkim kombinezonom.

Ulazimo u onu najljepšu fazu ljeta, u glavi su nam samo plaža i morske avanture, temperature ekstremno rastu, one standardne aktivnosti polako idu u drugi plan... U toj sezoni kiselih krastavaca društvene mreže spašavaju situaciju, na Instagramu sve pršti morskim plavetnilom i zavodljivim ljetnim lookovima hrvatskih influenserica. Natikače definitivno jesu hit sezone u kategoriji obuće, ali sandale s potpeticom i/ili platformom uvijek su dobra ideja, a to nam je najbolje pokazala Marijana Batinić.

Splitska brineta složila je još jedan ljetni styling bez greške, zasjala je u fenomenalnom kratkom crnom kombinezonu iz trgovine Twinset Hrvatska te u superzavodljivim i nadasve ženstvenim sandalama koje kradu sve poglede.

Marijana se inače malo 'odlijepila' od mora, njen look nastao je u svježem Gorskom Kotaru. "I tako svako malo skoknem s mora u planine...", napisala je u opisu fotografije.


Sviđa li se i vama njeno izdanje, je li pogodila s kombinezonom i sandalama?


VIŠE O TEMAMATwinset Hrvatskakombinezhonikratki kombinezoniMarijana Batinić
Povezano