Louis Vuitton je ovom kreacijom privukao pažnju Hrvatica

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 13.01.2020.

0

Foto: Louis Vuitton, Instagram

Foto: Louis Vuitton, Instagram

Jedna od najpoznatijih svjetskih modnih kuća, Louis Vuitton, privukla je veliku pozornost hrvatskih zaljubljenica u modu

Nije tajna to da nogometna reprezentacija Hrvatske osim po dobrim igrama i velikim rezultatima pažnju svjetske javnosti privlači i jedinstvenim, u svakom kutku svijeta prepoznatljivim dresovima. Legendarne crvene i bijele kockice oduševljavaju ne samo nogometne ovisnike nego i modne autoritete, a u tom kontekstu bismo mogli promatrati i dio novih kreacija kultne francuske modne kuće Louis Vuitton.

Prigodna kolekcija koju je Vuitton lansirao povodom Kineske nove godine jednim je komadom privukla veliku pozornost u Hrvatskoj. Stylish majica, naime, neodoljive podsjeća na dres hrvatske nogometne repke, pa stoga ne treba ni čuditi mnoštvo komentara iz Hrvatske.

Crveno-bijela majica definitivno je hit, cijena još uvijek nije poznata, ali ne treba sumnjati da ćemo je uskoro vidjeti (ili čak i češće viđati) i na zagrebačkoj špici.


Što vi kažete na Vuittonovu "hrvatsku" majicu, je li nadahnuta dresom naše nogometne reprezentacije ili je riječ o pukoj slučajnosti?


VIŠE O TEMAMALouis VuittonHrvatska nogometna reprezentacijamodna industrija
Povezano