Što jede i pije slavna Gisele?

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 23.07.2020.

0

Foto: Harper's Bazaar

Foto: Harper's Bazaar

Slavna manekenka izgleda nekoliko godina mlađe od svoje prave dobi. Donosimo nekoliko savjeta koje biste mogli preuzeti od nje

Jedna od najnevjerovatnijih modela i manekenki našeg vremena svakako je slavna Brazilka Gisele Bundchen.

Iako je završila karijeru manekenke, nije izgubila svoje parametre modela. Zato želimo s vama podijeliti tajne njezine ljepote i mladolikog izgleda.

80% prehrane Giselle i njezine obitelji sastoji se od organskog povrća i voća, mahunarki i žitarica, ribe i peradi. Već je godinama u njenom domu zabranjeno bijelo brašno i bijeli šećer, a njezin osobni kuhar, Allan Campbell, radije kuha koristeći kokosovo ulje i ružičastu himalajsku sol umjesto uobičajene.

Svako jutro obitelj Bundchen-Brady započinje čašom tople vode s limunom. Giselle se budi rano, u 6. Meditacija u sunčevim zrakama i zeleni smoothie sa spirulinom bitni su dijelovi njezinog jutarnjeg rituala.

Njeno je nezdravo zadovoljstvo crveno meso koje si dopušta u obliku odreska ne više od jednom mjesečno. Giselle ne pije alkohol i kavu.

Gospođa Bundchen vjeruje da ključ dobrobiti nije samo prehrana, već i točna prehrana: model, zajedno sa svojom obitelji, pokušava planirati sve obroke u isto vrijeme - to pomaže tijelu da radi kao sat, što samo po sebi isključuje kasne večere.


VIŠE O TEMAMAGisele Bundchenzdrava prehranasavjeti o prehranimršavljenjedijetesavjeti o zdravoj prehrani
Povezano