Stefano Rosso: Neka o Gallianu govore njegove kolekcije!

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 28.10.2014.

1

John Galliano | Foto: Patrick Demarchelier/MMG

Stefano Rosso iz tvrtke OTB, pod čijim je okriljem i Maison Martin Margiela, smatra da o Gallianu treba suditi na osnovu budućih kolekcija

John Galliano | Foto: Patrick Demarchelier/MMG

Kao što je poznato, John Galliano karijeru nastavlja kao novi kreativni direktor modne kuće Maison Martin Margiela, čime je okončana njegova višegodišnja profesionalna pauza izazvana njegovim antismitskim ispadom u Parizu. Vijest je izazvala brojne reakcije, a Gallianov novi šef Stefano Rosso, iz tvrtke OTB, u čijem je vlasništvu Margiela, ima jasnu poruku: Sudite Gallianu na osnovu njegovih budućih kolekcija, a ne na osnovu njegove prošlosti!

"Iskreno, vjerujem da je John Galliano talent. To je jedino što mi vidimo u njemu. Ono što se događalo proteklih godina shvaćamo kao - njegovu prošlost, i ne želimo to komentirati. Ali zato ćemo rado razgovarati o Gallianovoj budućnosti, a najbolji povod za to su kolekcije koje će uskoro predstaviti. Volio bih da i vi Gallianu sudite po njegovim budućim kolekcijama", izjavio je Rosso za portal Fashionista.com.

Galliano će debi u novoj modnoj kući ostvariti predstavljanjem couture kolekcije za proljeće/ljeto 2015., koja će sigurno biti jedan od događaja sezone.


VIŠE O TEMAMAStefano RossoMaison Martin MargielaJohn Gallianomodna industrija
Povezano