Slaven Milić i Lina Kovačević u četvrtak u Roba Storeu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.12.2012.

1

Roba Store Party

Roba Store Party

Long Way Back & Roba Store Lab Party održat će se u četvrtak 13. prosinca

Zagrebački dizajnerski i multibrand Roba Store priprema 13. prosinca dobrodošlicu iznimnom domaćem dizajneru, Slavenu Miliću, i njegovim torbama Long Way Back, koje su prirodan nastavak Robinog interesa i ljubavi prema kvalitetnim, savršeno izrađenim i luksuznim kožnim predmetima.
Long Way Back by Slaven Milić

Long Way Back by Slaven Milić

Milićeve Long Way Back torbe, zbog kojih je ove godine zaradio nominaciju Elle Style Awards u kategoriji Najboljeg dizajnera modnih dodataka, novina su na domaćem modnom obzoru, no već su prepoznate od strane ljubitelja originalnih i unikatnih kožnih komada. Posebnosti LWB komada zasigurno je pridonijela činjenica da je Slaven Milić umjetnik, kipar te su dizajniranje i izrada torbi nastavak njegovog rada na skulpturama.
Specijalno za tu priliku Lina Kovačević predstaviti će eksperimentalnu dizajnersku instalaciju How much of a designer you really are?, premijerno prikazanu na London Design Weeku, a zatim na na DanuD u Zagrebu. Transformiran u polje testiranja, ROBA Store će se pretvoriti u pop-up laboratorij u kojem će svi zainteresirani moći riješiti test te otkriti nešto više o svom unutarnjem dizajneru. Testovi će biti procesuirani u privremenoj proizvodnoj manufakturi te sa individualnim rezultatima oblikovani u kastomizirane platnene torbe, spremne za uporabu.  Svi prethodno testirani pojedinci moći će za vrijeme djelovanja pop-up laboratorija podići svoje torbe, a novotestirani unutar tjedan dana u Roba Storeu. Lina Kovačević diplomirala je na Studiju dizajna i umjetničkoj školi Central St.Martins u Londonu. Izlagala je na brojnim međunarodnim izložbama, a nagrađivana je od strane ID Annual Design Reviewa, RedDot Awarda, Art Directors Cluba i drugih. How Much Of A designer You Really Are? je kolaborativni projekt s londonskim kolektivom The Decorators.

U tradiciji Roba Store sezonskih druženja, upoznavanja, a ove zime iznimno – i testiranja, druželjubive i znatiželjne okupljene dizajnere, njihove kolege i prijatelje izborom glazbe impresionirati će Band From Japan, Meniga i SashaDiPalci.

VIŠE O TEMAMARobaLong Way BackRoba StoreSlaven MilićLina KovačevićBand From JapanMeniga i SashaDiPalci
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se