Jednostavna pravila za organizaciju ormara

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.08.2020.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Organizatori, kutije i umetci pomoći će vam da lakše vidite, pronađete i zgrabite sve što trebate, što će vam skratiti vrijeme potrebno za početak dana

Svakodnevni ekosustav odjeće može biti fascinantan i frustrirajuć, no ne možete ga zaobići. S druge strane, praćenje nekoliko jednostavnih pravila, koje nam donosi Ikea, može vam uvelike pomoći. Sve smo ih naveli ovdje – za ormare i odjeću svih veličina i oblika.
Majica ili traperice bačene na stolicu. Nakon toga još jedna majica. No kraja tjedna, na tom će mjestu biti prava gomila odjevnih predmeta. Ali možete se i oduprijeti gravitaciji. Stalak za odjeću (ili pak tri komada) pružit će vam pregled nad situacijom, lak pristup stvarima i dom bez gomila tekstila. Osim toga, odlično funkcionira i kao sobna pregrada.
Ikea

Ikea

Spremanje za ostatak dana u rane jutarnje sate može obuhvaćati teške odluke i prepune rasporede. Organizatori, kutije i umetci pomoći će vam da lakše vidite, pronađete i zgrabite sve što trebate, što će vam skratiti vrijeme potrebno za početak dana.

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Precizno biranje odjevne kombinacije sjajno je kada imaš vremena i energije. No većinu drugih dana osnovna kolekcija jednostavnih odjevnih predmeta može biti pobjednička kombinacija – moći ćete jednostavno odabrati što želite i krenuti s danom.

Ako je prazno mjesto na stalku za obuću teško pronaći, zašto ne bistew odabrali organizator koji ćete u prostoru za jedan par obuće stvoriti dovoljno mjesta za dva para?

Ikea

Ikea

Iako nije poznat kao garderoba u koju možeš ušetati, ormar sa zavjesama može lako postati pametnija verzija. Samo razmaknite tkaninu i pred tobom će se stvoriti pravi modni zid. Tkaninu ponovno vratite na mjesto i uživajte u mirnijem, nježnijem ugođaju – čak i uz manje buke. Ako spavaća soba nije pravo mjesto za ovakav ormar, smjestite ga negdje drugdje. Zapravo, gdje god poželite. Kad se ne upotrebljava, jednostavno navucite zavjese i soba će se vratiti u originalno stanje.

VIŠE O TEMAMAgarderobaodlaganje odjećegarderobni ormariIkea
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se