Sjaj u trudnoći: Isprobali smo Dermalogica preparativnu kozmetiku

Piše: Iva Tuđa, Zagreb
Objavljeno 22.11.2018.

40

Dermalogica

Dermalogica

Nakon početnog eksperimentiranja s proizvodima, kao najprikladnija i najbolja njega pokazala se preparativna kozmetika brenda Dermalogica

Posebno, specifično i prekrasno iskustvo u razdoblju svake žene je trudnoća. Osim ogromnih hormonalnih i psihičkih promjena koje nosi sa sobom, trudnoća svakako mijenja izgled kože, prema kojoj se u tom periodu moramo odnositi i njegovati je s najvećom mogućom pažnjom.

Kako i sama ulazim u treće tromjesečje trudnoće po svojem vlastitom iskustvu moram zamijetiti da je koža puno zahtjevnija, sklona pretjeranom isušivanju i perutanju te joj moramo posebno nadoknaditi vlažnost. Sva sreća je da u trudnoći dobijemo onaj poseban sjaj kože lica.

Nakon početnog eksperimentiranja s proizvodima, kao najprikladnija i najbolja njega pokazala se preparativna kozmetika brenda Dermalogica.

Tako je u moju osnovnu njegu lica ušao proizvod koji me oborio, a to je njihov Skin Hydrating Booster. Osim što izvanredno djeluje i na najisušenija područja lica, idealna je podloga prije kreme na području oko očiju i oko usana. Sadrži hijaluronsku kiselinu, pantenol i ekstrakt morske alge koji su odlična kombinacija za vraćanje izgubljene vlage kože.

Moisture Balance

Moisture Balance

Poslije ovog boostera, idealnom mi se pokazala intensive Moisture Balance krema.

Ta iznimno hranjiva hidratantna krema s vitaminom C, A i E na moju kožu djeluje uistinu  regenerativno. Već nakon dva tjedna korištenja sitne borice su se smanjile, a cijeli izgled kože lica je problistao.

Stress Positive Eyelift

Stress Positive Eyelift

Na sve ovo u moj jutarnji i večernji rutual ušao je Stress Positive Eyelift. Ta krema / maska za svakodnevnu upotrebu idealna je za umorne oči, sklone podočnjacima i sitnim borama. Kao što sve znamo, prve znakove stresa i umora prvo primjećujemo na ovom području. Ova maska / krema osvjetljava i zaglađuje cijelo to područje. Naravno, treba biti temeljit i uporan  u upotrebi.

Ono što bih naglasila da svakako ubacite u svakodnevnu rutinu i vitamin C, a o pravilima čišćenja lica važno je napomenuti i dvostruko čišćenje.

Preclense

Preclense

Tako je u mojoj rutini Preclense, čistač koji otklanja površinske nečistoće, make up, smog i ostale tragove svakodnevnice.

Essential Cleansing Solution

Essential Cleansing Solution

Drugi korak je čistač, a ja sam za svoj tip kože koji je suh i sklon perutanju odabrala Essential Cleansing Solution. Na ovaj način, i s pomno odabranim proizvodima, uspjela sam regenerirati i stabilizirati svoju kožu lica u promjenama trudnoće.

U svemu tome nagasit ću da su pravilna prehrana, opuštanje, dobar san i vježbe disanja ključni momenti u procesima obnavljanja kože.


VIŠE O TEMAMADermalogicapreparativna kozmetika
Povezano