U Hrvatsku je stigao FaceBoom, novi brend za njegu kože

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.06.2023.

0

FaceBoom

FaceBoom

Na hrvatsko tržište stigao je novi brend proizvoda za njegu kože, FaceBoom, koji je od lipnja dostupan u svim Bipa poslovnicama

FaceBoom donosi jedinstvene europske proizvoda za njegu kože. Jedinstveno su formulirani s lokalnim sastojcima i u vlastitim laboratorijima kako bi javnosti predstavili inovativne proizvode kojih nema u ostatku svijeta.

FaceBoom ne nudi samo tipične proizvode za njegu kože namijenjene tinejdžerima, kao što je tretman za akne, već ide dalje od toga i nudi široku paletu proizvoda usmjerenih na sve probleme s kožom koje generacija Z može imati. Sve je to moguće zahvaljujući naslijeđu i znanosti.

Svijetlo i moderno pakiranje, zajedno s idealima tvrtke usklađenim s trenutnim globalnim problemima kao što su održivost i prirodni sastojci, čine FaceBOOM savršenim proizvodom za Generaciju Z (ali i za stvarno svakoga), kažu iz FaceBooma.

Na tržištu koje se na prvi pogled može činiti prezasićenim, FaceBOOM stoji iznad svega, nudeći prirodne, visokokvalitetne i veganske sastojke koji se kombiniraju u formulama za rješavanje višestrukih problema njege kože za prosječnog mladog potrošača.

FaceBoom

FaceBoom

Proizvodi koji odgovaraju trenutnim trendovima: prirodni sastojci, presonalizirani proizvodi i održivo pakiranje.

FaceBOOM i SEBOOM su stvoreni da odgovaraju mnogobrojnim potrebama. Linije proizvoda se stalno proširuju novim proizvodima kako bi odgovarali specifičnim tipovima kože i specifičnoj potrebi. Dodatno, razlikuju se po boji pakiranja kako bi potrošačima olakšali snalaženje i lakše slaganje rutine. Sadrže ektrakte bilja i ulja sa blagotvornim djelovanjem na kožu. Brand ima specifičnu marketinšku komunikaciju – komunicira u prvom licu kako bi bio prepoznatljiv na tržištu te kako bi se diverzificirao od ostalih brandova u ponudi.


VIŠE O TEMAMAFaceBoomnjega kožekozmetikapreparativna kozmetikaBipa
Povezano