Bevola naturals nova je linija prirodne kozmetike

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.10.2022.

0

bevola naturals

bevola naturals

Proizvodi bevola naturals imaju certifikat 'Natrue', jer se u recepturi ne koriste silikoni, parafini, mineralna ulja, mikroplastika te umjetne boje i mirisi

Kao dio platforme za očuvanje okoliša Kaufland je u svoju široku paletu održivih proizvoda uveo i novitet – bevola naturals – klimatski neutralne proizvode.

"Svi proizvodi naše marke bevola naturals klimatski su neutralni. To znači da bilježimo emisije naših proizvoda i nadoknađujemo ih certificiranim projektima zaštite klime. No, također, pokušavamo izbjeći ili smanjiti emisije CO₂ na mnogim drugim mjestima", objasnila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.

Proizvodi bevola naturals imaju certifikat "Natrue", jer se u recepturi ne koriste silikoni, parafini, mineralna ulja, mikroplastika te umjetne boje i mirisi, a radi se i na održivosti pakiranja.

Bevola naturals bogati je svijet prirodne kozmetike, a zahvaljujući velikom, stalno rastućem asortimanu proizvoda, u budućnosti će biti još više mogućnosti za prirodnu njegu tijela.


VIŠE O TEMAMAkozmetikaKauflandprirodna kozmetikapreparativna kozmetikaMarija Franić
Povezano