Kozmetički brend Grown Alchemist stigao u Belodore

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2022.

0

Foto: Belodore

Foto: Belodore

Osnivači brenda, braća Keston i Jeremy, lansirali su Grown Alchemist razvijajući formule s jedinstvenom sinergijom biologije i kozmetičke kemije

Što je zajedničko dizajneru Alexanderu Wangu i glumici Gwyneth Paltrow? Oboje, baš kao i mnoge njihove poznate kolege, obožavaju skincare brend Grown Alchemist. Tako je dizajner poslao svoje modele niz modne piste u Parizu i New Yorku s blistavom kožom zahvaljujući prilagođenom režimu njege, dok se Oscarom nagrađena glumica kune u balzam za usne s okusom lubenice i vanilije bogat vitaminima.

Grown Alchemist predstavlj novu evoluciju u njezi kože. Njihove znanstveno-inovativne formule utječu na način na koji tijelo obnavlja i regenerira kožu. Holističkim pristupom identificiraju mehanizme koji reguliraju proces starenja kože.

Osnivači brenda, braća Keston i Jeremy, lansirali su Grown Alchemist razvijajući formule s jedinstvenom sinergijom biologije i kozmetičke kemije stvarajući tako "Biokompatibilnu ljepotu" i njihov zaštitni znak sustava za njegu kože - Cleanse, Detox, Activate.

Grown Alchemist, ali i druge premium skincare brendova kao što su Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection i Margy's, možete pronaći na popustu do 25 posto od 21. do 27. studenog u parfumeriji Belodore u zagrebačkoj Ilici 7.


VIŠE O TEMAMAGrown AlchemistParfumerija Belodorekozmetikapreparativna kozmetika
Povezano