Sayon Bangoura: Andrej neće pomrsiti račune 'pravim' muškarcima

Piše: Marina Jakšić, Zagreb
Objavljeno 03.02.2011.

0

Sayon Bangoura, Andrej Pejić

Sayon Bangoura, Andrej Pejić

Sayon Bangoura, direktor modne agencije Midikenn, za CroModu komentira fenomen Andreja Pejića

Andrej Pejić, najveća senzacija u svijetu mode i trenutno vjerojatno najtraženiji model na planetu, osvojio je svijet svojim androgenim i netipičnim izgledom na kojem mu mogu pozavidjeti brojne žene. Nekima od njih čak je uspio i oduzeti unosne modne angažmane!

Za mišljenje o ovom fenomenu upitali smo Sayona Bangouru iz modne agencije Midikenn. "Mislim da je on 'proizvod' dobrog PR-a, iako treba priznati da je kao žena ljepši od mnogih žena te da može stati uz bok poznatim manekenkama. Modni svijet je po mom mišljenju tu da nas šokira, jer da nije tako mislim da Andrej ne bi bio baš toliko popularan", kaže Sayon te posebno naglašava ulogu ljudi koji se brinu o njegovoj karijeri. "Dobar management i jak PR doveli su ga na sami vrh, ali jako je važna i njegova osobnost".


Baš kada su mnogi očekivali trijumfalni povratak 'pravih' muškaraca na scenu, pojavio se - Andrej! No, Sayon ipak vjeruje da im mladi Tuzlak neće pomrsiti račune. "Mislim da ne. Smatram će pravi muški modeli kao Adnan Taletović ili naše novo lice Mario Škarić, koji je za mene nakon dugog vremena jedno pravo osvježenje na našoj modnoj sceni, uvijek imati posla. Puno je velikih brandova poput CK-a koji su tradicionalno skloni muževnijim modelima".


> INTERVJU: Sayon Bangoura

> Bosanac Andrej Pejić najveća je manekenska senzacija sezone

> Andrej Pejić u najlonkama i štiklama na Gaultierovoj revijiVIŠE O TEMAMASayon BangouraAndrej PejićMidikennMario Škarić
Povezano