Pobjednice izbora World Top Model Croatia na europskoj sceni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.04.2018.

19

Lara Spajić (Talia), pobjednica izbora WTM Croatia 2016. u kreacijama eNVy Rooma

Lara Spajić (Talia), pobjednica izbora WTM Croatia 2016. u kreacijama eNVy Rooma

I ove godine, u Korčuli, održat će se izbor World Top Model Croatia 2018., na kojem će se između 15 finalistica odabrati najbolji model

Već nekoliko godina zaredom pobjednice izbora World Top Model Croatia, svojim trudom, zalaganjem,znanjem ali i samouvjerenošću na svjetskom izboru postižu velike rezultate. Svojim uspjehom, dobile su priliku raditi za priznate domaće ali inozemne dizajnere, modne kuće te su redovito prisutne i na većini velikih i poznatih modnih događanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ovim uspjesima hrvatskih predstavnica na svjetskim natjecanjima, možemo biti zahvalni izboru World Top Model Croatia kojim se konstantno radi pozitivan pomak u hrvatskom modelingu i predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu.

Dea Maretić /Talia/, pobjednica izbora u Hrvatskoj 2015., Lara Spajić /Talia/ pobjednica izbora 2016., Ana Gavran /Midikenn/ pobjednica 2017., svoje iskustvo u modelingu u Hrvatskoj i svoj portfolio nadopunjuju radeći i za neke od najvećih modnih agencija u svijetu. Milano, Roma, Monaco, Ljubljana, Budapest, Wien samo su neke od destinacija na kojima modna događanja ne mogu proći bez sudjelovanja  pobjednica WTM Croatia.

I ove godine, u Korčuli, održat će se izbor World Top Model Croatia 2018., na kojem će se između 15 finalistica odabrati najbolji model. Pobjednica izbora će u prosincu predstavljati našu zemlju na svjetskom izboru World Top Model. Direkcija izbora i KORČULA HOTELS - domaćin priprema i finala, ugostit će, u lipnju,  finalistice i goste vezane uz modni svijet  iz inozemstva. U tijeku su i prijave modela. Na izboru WTM Croatia, uvijek kao posebne gošće su i pobjednice – izabrane predstavnice Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne gore koje sudjeluju  u  programu i primaju i službenu lentu za svjetski izbor WTM od vlasnika svjetske licence, koji će i 2018. sa svojim gostima biti nazočan na izboru u Hrvatskoj

Više informaija na www.facebook.com/WorldTopModelCroatia.


VIŠE O TEMAMAWorld Top Model CroatiamodelingmanekenstvoDea MaretićAna GavranLara SpajićTalia ModelMidikenn
Povezano