Predstavljamo 13 finalistica natjecanja World Top Model 2018.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.06.2018.

27

Natjecateljice za World Top Model Croatia 2018. stigle su u Korčulu te se smjestile u ekskluzivnom resortu Port 9, biseru u bogatoj ponudi poznate turističke kuće HTP Korčula

Talia Model, Midiken, Loreena, Tijara Model i ....., agencije su koje su poslale svoje predstavnice sa željom da baš njihova manekenka ponese titulu i dobije prigodu predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru.

Slovenski fotograf Gregor Podvinski savršeno je odradio prvo snimanje lijepih manekenki, za zanimljiv minimalistički makeup pobrinula se Amadea Krajnović, za kosu tim Montibello, a za njegu tijela Ivana Škender iz Instituta Dharma.

Tijekom priprema hrvatske će natjecateljice zajedno s gošćama iz takozvane regije posjetiti niz zanimljivih događanja, a prva od njih su izložba Charlesa Billicha i projekcija dokumentarnog filma "Gnothi Seauton" autora Brune Kovačevića u sklopu Marco Polo Art Festivala kojeg već treću godinu zaredom organizira producent Igor Prižmić.

Djevojke su se razveselile i susretu s kraljem latino glazbe Davorom Radolfijem te rado pozirale u predivnom ambijentu resorta Port 9.

Sve novosti o pripremama i samoj završnici izbora možete pratiti na Facebooku.


VIŠE O TEMAMAizbori ljepoteWorld Top ModelTalia ModelMidikennABC ModelsTijara ModelDanijela GalekovićMia Marčić
Povezano