Danijela Galeković osvojila titulu World Top Model Croatia 2018.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.06.2018.

23

Danijela Galeković | Foto: Foto: Igor Podvinski

Danijela Galeković | Foto: Foto: Igor Podvinski

Hrvatska predstavnica na svjetskom finalu izbora World Top Model 2018. bit će Zagrepčanka Danijela Galeković, članica modne agencije Midikenn

Danijela Galeković, članica agencije Midikenn, bit će hrvatska predstavnica na izboru World Top Model 2018. Titulu prve pratilje ponijela je Ana Klarić iz agencije Talia model, a za drugu pratilju je izabrana Marta Malenica iz šibenske agencije Leona.

Trinaest natjecateljica pokazalo je svoja manekenska umijeća pred žirijem u kojem su sudjelovali dizajnerice Ana Edišar i Božica Medić-Juraković, modna kritičarka Gordana Bjažević, menadžerice Sanja Faber i Ilijana Jerković, poduzetnica Ivana Škender, slikar Charles Billich, producent Steve Ravic, poduzetnik Darko Tomek, direktor marketinga i prodaje HTP Korčula Mihajlo Grgić te Fiore Tondi, vlasnik svjetske licence World Top Model i Sandra Šerbec, vlasnica šest regionalnih licenci.

Foto: Igor Podvinski

Foto: Igor Podvinski

"Danijela Galeković za nijansu je bila bolja od svojih kolegica jer sve su se djevojke sjajno predstavile i samo su detalji presudili u odabiru pobjednice. Vjerujem da će Danijela postići odličan plasman i na svjetskom natjecanju koje bi se trebalo održati u prosincu u Kini" – kaže Sandra Šerbec, vlasnica licence.

Finalistice izbora World Top Model Croatia 2018.

Finalistice izbora World Top Model Croatia 2018.

Goste u centru za kulturu Korčula oduševili su svojim nastupom Jacques Houdek i mlada jazz pjevačica Dora Škender, a zapjevao je šarmantni voditelj Boris Kosmač. Publika je uživala u revijama brendova AE design, Axa moda, Iva Karačić, Galeb, Bags by Kristina i Högl, a poseban dojam je ostavila i razigrana koreografija u Varteksovim navijačkim haljinama kojom su djevojke dale podršku našoj reprezentaciji.


VIŠE O TEMAMAizbori ljepotemodelingmanekenstvoDanijela GalekovićMidikennWorld Top ModelAna KlarićTalia ModelMarta MalenicaSandra Šerbec
Povezano