Sanjate o mekanim i sjajnim kovrčama?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.03.2012.

19

BC Curl Bounce

BC Curl Bounce

Linija BC Curl Bounce pruža oblikovane i definirane kovrče i velne s laganim finišom

Od zbijeno-spiralnih kovrči Sarah Jessice Parker do lagano zavinutih kovrči Alicije Keys - prekrasne kovrče privlače pozornost i svatko ih želi imati! Iako ljepota i popularnost ovog stila govori sama za sebe, i prirodne, elastične kovrče i velne ponekad trebaju malu pomoć.
Debele, smotane kovrče, uvojci i spiralne velne samo su neki od stilova uvijanja kose, a svi s individualnim potrebama. Međutim, da li ste se ikad zapitali gdje možete pronaći paletu proizvoda koji ne samo da hrane kovrčavu kosu nego joj vraćaju poletnost i pokretljivost cijeli dan, svaki dan?
BC Curl Bounce

BC Curl Bounce

Jedno od rješenja nudi Schwarzkopf Professional svojom linijom proizvoda BC Curl Bounce, koja pruža oblikovane i definirane kovrče i velne s laganim finišom, dok u isto vrijeme hrani kosu dajući joj energičnost i satensko meko učvršćivanje.

Sada možete povratiti život svojim kovrčama i velnama s paletom proizvoda specifično dizajniranih da se brinu i kreiraju visoko energične, ali i luksuzne kovrče i velne bez opterećivanja kose. Korištenjem tehnologija Amino Cell za obnovu unutarnje strukture kose i Curl-Memory-Kompleksa za obnovu potrebne vlažnosti i živosti kovrča, možete još jednom uživati u modernim kovrčama i velnama sa zavidnom poletnošću i pokretljivošću.

VIŠE O TEMAMABC Curl BouncekovrčeSchwarzkopf Professionalkovrčava kosaregenerator za kosuAmino Cell
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se