Kovrče su IN, a ovo su hit proizvodi za kovrčavu kosu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.09.2023.

0

Foto: Keune

Foto: Keune

Linija Confident Curl posebno je formulirana kako bi svim vrstama kovrča pružila njegu, hidrataciju i definiciju, a kosi podarila savršeno privlačan izgled koji plijeni pažnju

Svjetski kozmetički brend Keune Haircosmetics predstavio je Confident Curl, novu revolucionarnu liniju proizvoda za kovrčavu kosu. Linija Confident Curl posebno je formulirana kako bi svim vrstama kovrča pružila njegu, hidrataciju i definiciju, a kosi podarila savršeno privlačan izgled koji plijeni pažnju.

Confident Curl kovrčama pruža nježnu brigu s puno ljubavi, a u paleti proizvoda nalaze se šampon, regenerator, maska i tri leave-in proizvoda koji su namijenjeni različitim tipovima kovrčave kose, od nježnih valova do izrazito sitnih i čvrstih kovrča.

Savršena njega kose

Linija Confident Curl potpuno je veganska i formulirana od 96% prirodnih sastojaka*. Ne sadrži silikone ni SLS/SLES, što je čini izvrsnim odabirom za kovrčavu kosu.

Proizvodi Confident Curl osiguravaju do 90 posto manje lomljenja kose** i pružaju 24-satnu zaštitu od frizza čak i onda kada vlaga u zraku doseže do 90 posto***.

Vrhunski sastojci

Visokokvalitetni hranjivi sastojci nove linije Confident Curl kao što su kokosovo ulje, shea maslac i ekstrakt octa pouzdani su saveznici uz koje kovrčava kosa može zadržati svoj zdrav i njegovan izgled.

Keune Confident Curl

Keune Confident Curl

Shea maslac hidratizira, zaglađuje i štiti vlasi, ekstrakt octa uravnotežuje pH vrijednost, zaglađuje kutikulu vlasi, smanjuje frizz i ističe definiciju kovrča, dok umirujuća i hidratantna svojstva kokosovog ulja pomažu zaštititi kovrče od gubitka proteina.

Vrijeme za kovrče

Linija Confident Curl rezultat je rada Keuneovog tima znanstvenika čije su nove formule za kovrčavu kosu na tržištu od početka rujna.

Proizvodi iz linije Confident Curl dostupni su samo u odabranim Keune frizerskim salonima.


VIŠE O TEMAMAkovrčekovrčava kosanjega koseKeune Confident CurlKeune Haircosmetics
Povezano