Antonija Stupar Jurkin zasjala s novom bojom kose

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.10.2022.

0

Antonija Stupar Jurkin s novom bojom kose

Antonija Stupar Jurkin s novom bojom kose

Na multimedijalnom predstavljanju novih, visokoučinkovitih veganskih boja za kosu s 50% manje amonijaka, Antonija Stupar Jurkin zablistala je s novom bojom kose u toplim, jesenskim nijansama

Antonija Stupar Jurkin vjerna je svojoj čokoladno smeđoj boji kose od koje nije odstupala godinama, a sad je postala Schwarzkopf Professional brend ambasador pa se prepustila najboljim stručnjacima u području koloracije kose i svojoj tamnoj nijansi priuštila toplinu jeseni nježnim babylights pramenovima koji se protežu kroz cijelu kosu a postignuti su najnovijim tbh - true, beutiful, honest bojama za kosu.

"Da, imam sijede, i da farbam kosu, no kao i većina žena ne želim izgledati kao da je tako. Volim lijepu kosu, važno mi je da je zdrava, uredna, blistava i zato pazim na kvalitetu proizvoda koje koristim i kamo idem na frizuru i bojanje. Preferiram kozmetiku prirodnih i veganskih sastojaka pa sam bila otvorena probati nove tbh – true beautiful honest boje koje su 100% veganske i imaju preko 90% sastojka prirodnog podrijetla, uz čak 50% manje amonijaka. Rezultatom sam oduševljena!", izjavila je Antonija Stupar Jurkin na predstavljanju koje je i vodila. Njezinom glam looku svakako je pridonijela i posebno kreirana haljina dizajnerice Matije Vujice.

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Schwarzkopf Professional prepoznao je potrebu za proizvodima koji omogućavaju prirodan izgled i individualnost budući da višedimenzionalne tehnike bojenja Balayage, Ombre, Highlights, Pastel Toning i Microlights i dalje dominiraju uslugama salona. Osim toga, sve veći broj klijenata u proizvodima osim kvalitete traži i vrijednosti koje su u skladu s njihovima, poput veganskih formula s transparentno prikazanim sastojcima i postupcima te one u ekološki prihvatljivim pakiranjima.

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

tbh – true beautiful honest Schwarzkopf Professional boje pružaju uistinu jedinstvene svjetove  nijansi, od toplih do hladnih. Nova serija -12C Cendré Ash neutralizira tople pigmente, dok višedimenzionalni završni sloj omogućava postizanje prirodnog izgleda. Za zdravlje kose brinu se prirodni sastojci poput ulja sjemenki grožđa, makadamije i argana, dok HEP+ molekula pomaže smanjiti rizik od razvoja alergija.


VIŠE O TEMAMAboje za kosuAntonija Stupar Jurkinbojanje koseSchwarzkopf Professional
Povezano