Revija branda Sherri Hill privukla brojna poznata lica

Piše: CroModa, FOTO: Igor Šoban
Objavljeno 18.10.2014.

151

Sinoć je u Zagrebu održan FashionTV party by Sherri Hill & Green Gold, u okviru kojeg je održana i revija branda Sherri Hill za proljeće 2015.

Reviju su nosile poznate hrvatske manekenke i ljepotice Vedrana Linardić, Ivana Ergić, aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić, Nikolina Miletić, Petra Frković i Mia Franić.

 
Program je vodila Barbara Kolar, a glamurozne večernje haljine iz prvih redova pratile su i Sandra Bagarić, Sementa Rajhard, Ana Vilenica, Tina Katanić, Sanja Pilić, Neda Parmać, Tončica Čeljuska, Nina Slamić Gudeljević, Rajna Raguž i brojni drugi.

Revija je održana prilikom otvorenja ekskluzivnog flagship storea, a brojni uzvanici uživali su i u specijalnim delicijama na after partyju. Cijeli event pratile su kamere poznate svjetske televizije Fashion TV, koja će i emitirati zanimljivosti sa eventa i samu modnu reviju.

VIŠE O TEMAMASherri HillSandra BagarićAna VilenicaTina KatanićNeda ParmaćTončica ČeljuskaNina Slamić GudeljevićRajna RagužVjekoslava BachVedrana Linardić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se