Tko je sve došao na 7. izdanje Festivala estetike

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.02.2023.

0

Antonela Malis, Zdenka Kovačićek, Ivana Delač, Helena Fjordović, Ivana Radić, Martina Kocijan Gulan

Antonela Malis, Zdenka Kovačićek, Ivana Delač, Helena Fjordović, Ivana Radić, Martina Kocijan Gulan

Tijekom dva dana festivala organizirana su i razna predavanja, predstavljeni najnoviji frizerski trendovi, paneli o zdravoj prehrani i mršavljenju, predavanja o temama poput drugačijeg i zdravijeg pristupa život

U hotelu Dubrovnik u Zagrebu održan je sedmi po redu Festival estetike Abeceda ljepote. Tijekom dva dana festivala organizirana su i razna predavanja, predstavljeni najnoviji frizerski trendovi, paneli o zdravoj prehrani i mršavljenju, predavanja o temama poput drugačijeg i zdravijeg pristupa životu.

Specifičnost ovogodišnjeg festivala bila je make-up radionica na temu “specijalni efekti Zombi SFX” čiji je cilj bio produbljivanje postojećih i stjecanje novih znanja u izradi specijalnih efekata kod šminkanja poput izrade rana i samostalnog izrađivanja protetike koju je vodila Maša Mihaljčić.

"Organizacijom ovog događaja želja nam je bila približiti posjetiteljima estetske tretmane, njihove prednosti  i mane, upozoriti ih na potencijalne rizike, ali i uputiti  u najnovije metode, tretmane, na doktore i klinike na uljepšavanje", izjavila je direktorica Festivala estetike Draženka Pleško.

Ana Vilenica

Ana Vilenica

Posebnu pozornost privukao je panel Žena-zvijezda-poduzetnica na kojem su jazz pjevačica Zdenka Kovačiček, sopranistica Antonela Malis, marketinška stručnjakinja Martina Kocijan – Gulan, bivša Miss Universe i menadžerica Ivana Delač, poduzetnica Helena Fjorović te Ivana Radić, predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena razgovarale o svojim poslovnim uspjesima, izazovima suvremene žene i roditeljstvu , prednostima privatnog poduzetništva, samopouzdanju i estetskim tretmanima.

Antonela Malis

Antonela Malis

Događanje nisu propustile niti hrvatske filmske, televizijske i kazališne glumice Ana Vilenica, Barbara Vicković , Mirna Mihelčić i Helena Kalinić.


VIŠE O TEMAMAAna VilenicaFestival estetikeAbeceda ljepoteAntonela Malis
Povezano

Travanjske kombinacije poznatih Hrvatice

Izložba Carstena Sandera

Travanjske kombinacije poznatih Hrvatice

Poznate Hrvatice blistale u mračnim i zavodljivim kombinacijama

Premijera filma Pedeset nijansi mračniji

Poznate Hrvatice blistale u mračnim i zavodljivim kombinacijama