Come to Mama nova je gastro oaza smještena tik do Jaruna

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.05.2020.

0

Foto: Filip Popović

Foto: Filip Popović

Šarenilo boja podsjeća na proljeće, no danas predstavlja novu gastro oazu Come to mama koja se nalazi u Kuzminečkoj 10 u zapadnom dijelu Zagreba, tik do Jarunskog jezera

Novi restoran Come to Mama modernog je štiha. Sama visina prostora od pet metara daje prostranost u koji su se odlično uklopili razni detalji koji daju toplinu i želju da ovo mjesto posjetimo ponovno.

Na 200 m2 restoranskog dijela i barskog dijela može se smjestiti stotinjak gostiju, dok je terasa također podijeljena u dva dijela. Vedre boje koje prevladavaju odmah popravljaju  raspoloženje svakom posjetitelju.

Come to Mama

Come to Mama

Restoran nudi izvrsne pizze Romane koje predstavljaju deset poglavlja gastro putovanja. Uz izbor svježih, zdravih salata tu je i plata uz koje ćemo s prijateljima rado provoditi vrijeme. Veseli bar namijenjen je uživanju u vrhunskom izboru brojnih pića te ritualnom ispijanju kave u ugodnoj atmosferi.

Foto: Filip Popović

Foto: Filip Popović

Samim prostorom dominiraju drvo, metal i razne tkanine na stolicama i klupama. Svaki je detalj pomno biran i priča neku svoju priču. Razni lusteri koji dominiraju dijelom prostora, svaki na svoj način odaju poseban dojam i raznolikost. Dominantna slova MAMA u restoranu, prostoru daju toplinu i skreću pogled na prostor pripreme jela kojim dominira posebna peć iz koje izlazi hrskava pizza Romana i okusi koji nećemo lako zaboraviti.

Foto: Filip Popović

Foto: Filip Popović

Novootvorena oaza Come to Mama predstavlja unikatno mjesto koje posebnost i jedinstvenost gradske ponude podiže na jednu novu razinu, a Zagreb čini bogatijim za destinaciju idealnu za obiteljska, prijateljska i poslovna druženja u ove proljetne dane.


VIŠE O TEMAMArestorani u Zagreburestoran Come to Mama
Povezano