Radionice kostimografije, mode i tekstilnog oblikovanja u ULUPUH-u

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.11.2017.

1

Dio postava izložbe radova polaznika radionice kostima u Galeriji ULUPUH 2016. godine

Dio postava izložbe radova polaznika radionice kostima u Galeriji ULUPUH 2016. godine

Izložba radova s radionice otvorit će se u Galeriji ULUPUH u petak, 17. studenog u 19 sati i moći će se pogledati sve do 30. studenog

Projekt EDU međunarodnih studentskih radionica započet je 2013. godine. Riječ je o međunarodnim studentskim radionicama kostimografije, modnog i tekstilnog oblikovanja te likovne kritike/eseja na kojima sudjeluju studenti iz zemlje i regije (kroz pozivni natječaj na srodnim fakultetima). Cilj je, kroz godišnje radionice sa studentima i izložbe njihovih radova, stjecanje specijalističkoga znanja i usavršavanje kreativnog i individualnog pristupa kao suplement nastavnoga programa. Projekt pruža mnoštvo primjenjivih rješenja za bolju organizaciju i rezultate obrazovnog sistema na umjetničkim visokoobrazovnim ustanovama kroz sinergiju predavača/voditelja radionice i studenata/polaznika radionice. Autorice projekta su doc. dr. art. Ivana Bakal i dr.sc. Silva Kalčić.
Ovogodišnje, 6. izdanje projekta započinje Radionicom eksperimentalnog kostima "Konekcija forme i inovativne strukture", pod vodstvom mr. Ljiljane Petrović, red.prof. na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, Odsek Kostim, modul Scenski kostim. Radionica će se održati od 13. do 17. studenog u prostorima Tekstilno-tehnološkog fakulteta i u Galeriji ULUPUH u Zagrebu, a završiti će izložbom radova u Galeriji ULUPUH. U projektu sudjeluju nastavnici/mentori TTF-a: doc.dr.art. Ivana Bakal, izv.prof. Koraljka Kovač, predavač Marin Sovar, ak.slik.graf., asistentica Sanja Jakupec, mag.ing.des.tex., stručna suradnica Đurđica Kocijančić dipl.ing. Radionica se organizira po pozivu i u organizaciji ULUPUH-a i doc.dr.art Ivane Bakal.
Izložba radova s radionice otvorit će se u Galeriji ULUPUH u petak, 17. studenog u 19 sati i moći će se pogledati do 30. studenog.

Radno vrijeme Galerije ULUPUH: radnim danom od 10 do 17 sati, subotom od 10 do 13 sati. Nedjeljom i praznicima galerija je zatvorena.

VIŠE O TEMAMAGalerija ULUPUHTekstilno-tehnološki fakultetIvana BakalSanja Jakupeckostimografija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se