'Slava je bizarna, a ja nisam ono što vi mislite da jesam'

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 08.05.2020.

0

Foto: Instagram (@emrata)

Foto: Instagram (@emrata)

Emily Ratajkowski u karanteni piše knjigu, pred suprugovim objektivom pozira za naslovnicu magazina GQ, a javnosti poručuje da je u stvarnosti kudikamo drugačija u odnosu na ono kako je obično percepiraju

Emily Ratajkowski, 28-godišnja američka ljepotica čije zanosno tijelo mami uzdahe širom svijeta, pozirala je za jednu od pet naslovnica novog broja magazina GQ, a usput, u popratnom intervjuu, progovorila o jednoj drugoj strani sebe.


Javnost ovu atraktivnu brinetu uglavnom percepira kao ljepoticu koja nudi samo tijelo i lice, i to nerijetko na jeftin i pomalo vulgaran način. No, javni imidž je jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Tako bar tvrdi Emily.


"Imidž jesam izgradila na seksepilu i koristim ga kako bih opstala, ali on zapravo ne predstavlja ono što ja zbilja jesam kao osoba", kaže Emily, koja je za naslovnu stranicu GQ-a pozirala pred objektivom supruga, glumca i producenta Sebastiana Bear-McClarda, za kojeg se udala u veljači 2018. godine.

View this post on Instagram

@britishgq

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Svijetu mode ipak duguje puno toga. "Baš zahvaljujući modelingu došla sam do novca i samopouzdanja, a sve to pratila je i slava koja je poprilično bizarna stvar. To stvarno nisam ni priželjkivala i očekivala, iako svaka mlada djevojka negdje u sebi bar ponekad mašta o tome da postane poznata", otkriva Emily u intervjuu za GQ.

View this post on Instagram

All new @inamoratawoman available now.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


"Nekad mi se čini da ljudi misle da znaju sve o meni. 'Oh, mi znamo sve o tvom psu...' ili 'Vidimo tvog supruga...' Ali to nije ono što ja doista jesam. To je samo magazinu ili to je samo editorijal, shvaćate?".


Aktualnu koronakrizu osjetila i Emily, čak ju je pokušala iskoristiti i za neke nove dobre stvari. Kaže da je trenutno zauzeta pisanjem knjige eseja u karanteni.

View this post on Instagram

Miss u summer

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


"Imam ih vjerojatno deset. Ali pokušavam ih dotjerati, usavršiti; to je jedna od glavnih stvari kojima se bavim. Po meni, to je jedna prednost koju nam je korona donijela, a koja je jako zanimljiva. Napisala sam 160 stranica, i planiram ih 'upeglati'", kaže Emily, koja svoje pisanje opisuje kao "memoare, ali s osjetnim političkim promišljanjima".


VIŠE O TEMAMAEmily RatajkowskiSebastian Bear-McClard
Povezano