Ovo je najbolja vježba za ravan trbuh

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 16.09.2020.

0

Ilustracija. Foto: H&M

Ilustracija. Foto: H&M

Svega jedna vježba dovoljna vam je za ravan trbuh, a što je najbolje, rezultate ćete dobiti veoma brzo

Uvijek je potrebno znati kako pravilno vježbati. Ako to ne znate, može se dogoditi da vježbe ponavljate satima, a rezultata ipak nema. Što se tiče trbuha i trbušnih mišića, za njih postoji jedna vježba koja će vam brzo dati željene rezultate.
Ako ste mislili da je riječ o planku, morat ćemo vas razočarati, iako je i plank definitivno vježba koja će vam donijeti brze rezultate. No ipak, vježba koju vam želimo preporučiti zove se L-sit.
Njezino izvođenje puno je teže nego što bi se moglo činiti na prvi pogled, ali zaista vrijedi. Zahvaljujući ovoj vježbi dobit ćete ne samo ravan trbuh, već i one mišiće koji su se prije činili kao nedostižni san. Činjenica je da ova vježba uključuje apsolutno sve trbušne mišiće, prisiljavajući ih da rade punom snagom, stoga je obavezno dodajte svojim treninzima.

Kako se izvodi? Sjednite na pod ravnih nogu i ruku naslonjenih na pod iza kukova. Zatim pokušajte podići tijelo oslanjajući se samo na ruke i ostanite u ovom položaju što je duže moguće. Počnite s 10 sekundi, a zatim postupno povećavajte vrijeme. Vježbu trebate izvoditi redovito i postupno povećavati vrijeme provedeno u toj pozi, tako ćete dobiti najbolje rezultate.

VIŠE O TEMAMAvježbe za trbuhravan trbuh
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se