High-street suknje koje vladaju Instagramom: Evo gdje ih možete naći

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 13.11.2018.

46

Suknje koje (jako) dobro prolaze na Instagramu

Suknje koje (jako) dobro prolaze na Instagramu

Proanalizirali što furaju modne blogerice i koji modeli prolaze na Instagramu. Ovo su, dakle, ključni modeli suknji za aktualnu sezonu.

Za vas smo se uputili u potragu - krenuli smo istraživati kakve se suknje nose ove sezone i pronašli iste takve modele u našim dućanima. Pa krenimo!

1. Koža u boji

Stradivarius

Stradivarius

Koža je još uvijek prilično aktualna, stoga obratite pozornost na kožne suknje, posebno one midi duljine u neobičnim bojama. Kombinirajte ih s bijelom bluzom ili džemperom u istoj boji.

2. Hrabar leopardov uzorak

Bershka

Bershka

Leopardov uzorak izgleda posebno ženstveno na lepršavim suknjama. Ovaj "divlji" trend kombinirajte s mirnijim gornjim dijelom, na primjer, dolčevitom u crnoj ili bež boji. I obavezno dodajte retro naušnice koje su sada IN.

3. Gumbi i prorezi

Stradivarius

Stradivarius

Modeli midi dužine s gumbima u prvom planu izgledaju prilično ženstveno i seksipilno. Kombinirajte takvu suknju s gornjim dijelom u istoj boji. Takva je kombinacija klasična, a opet dovoljno "začinjena" i posebna.

4. Neukrotivi piton

Zara

Zara

Ako birate suknju sa zmijskim uzorkom, neka ona bude glavni odjevni predmet kombinacije, stoga je nosite s komadima u neutralnim bojama.

5. Lepršava suknja u francuskom stilu

Reserved

Reserved

Napravite jedan francuski look - nosite lepršavu suknju s glomaznim puloverom i sandalama. To izgleda jako elegantno i opušteno seksi.


VIŠE O TEMAMAsuknjeReservedplisirane suknjemidi suknjesuknje sa životinjskim uzorkomsuknje s prorezommini suknje
Povezano