HIT SEZONE: Komad bez kojeg Zagrepčanke ove zime ne mogu!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 12.01.2017.

205

Ovo je definitivno najslađa modna priča sezone! Jedan detalj ove je zime zajednički bar svakoj drugoj kombinaciji sa zagrebačkih ulica.

Voljeli je ili ne, tradicionalna subotnja zagrebačka špica - koju tako štreberski pratimo iz tjedna u tjedan - najbolje je ogledalo najvećih modnih trendova. I ove nam je sezone ponudila više od svih očekivanja! U sezonu smo zakoračili na krilima boje burgundije, nakon toga  - kako je temperatura padala - ulice su preplavile prvo čizme iznad koljena, a zatim i krznene jakne. No, ni tu nije bio kraj slatkim modnim iznenađenjima: dolaskom čarobnog adventskog prosinca, skoro svaka druga kombinacija imala je (a i dalje ima) jednu modnu poveznicu. Pogađate, neodoljivu kapu s pomponom, ili ako vam je draže - coflekom!

Pletene kape s pomponima, u svim mogućim bojama i varijacijama, već nekoliko tjedana vladaju zagrebačkim ulicama, spojile su 2016. i 2017. godinu, i definitivno predstavljaju jedan od najslađih modnih krikova u posljednjih nekoliko godina.


Inspirirajte se u galeriji fotografija sa zagrebačkih ulica, tamo vas čeka čak 25 trendi kombinacija začinjenih pletenim kapama s coflekom.
VIŠE O TEMAMAZagrepčankestreet stylekapepletene kapekape s pomponomkape s coflekom
Povezano