Evo kako najbrže do savršeno ravnog i zategnutog trbuha

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 03.05.2022.

0

Ilustracija. Foto: H&M

Ilustracija. Foto: H&M

Bliži nam se vrijeme kada ćemo uskočiti u naše omiljene badiće, a svibanj je pravi trenutak za vježbe koje će nas eskpresno dovesti do cilja. Evo kako najbrže do ravnog i toniranog trbuha.

Tjelovježba je iznimno važna, ne samo za izgled tijela, već i za njegovo zdravlje. Ipak, mnogi od nas ne vole vježbati ili za to nemaju vremena te se na aktivnu tjelovježbu odlučuju tek pred ljeto, kada stiže vrijeme za uskakanje u omiljene kupaće kostime, crop topove, mini haljine i slično. Kako bismo u našim omiljenim ljetnim komadima izgledali odlično, krajnje je vrijeme da se bacimo na posao.

Jedan od dijelova tijela koji mnogima zadaje najviše problema je trbuh. Njega može biti izuzetno teško “izravnati” i “zategnuti” te je potrebno uložiti puno volje i truda. Upravo smo zato u vaše ime provjerili koje su to najbolje vježbe za toniranje trbušnih mišića, a odgovor smo pronašli na Youtubeu, na kanalu poznate fitness savjetnice Pamele Reif.

U nastavku pogledajte desetominutni video koji će vam pokazati kako postići savršeno ravan i zategnut trbuh, baš kao iz najljepših snova!
VIŠE O TEMAMAvježbanjeravan trbuhvježbe za ravan trbuh
Povezano