Novi koncept: Što nam sve donosi 27. izdanje Cro A Portera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.03.2016.

0

Cro A Porter

Cro A Porter

Novi koncept 27. Cro-a-portera za ovu sezonu pripremio je simbiozu vrhunskog dizajna i zaraznog adrenalina

U mjesecu koji slijedi imat ćemo priliku vidjeti kolekcije predstavljene na različitim lokacijama i u različitim terminima, sukladno autorskom potpisu dizajnera.
Za početak, Cro-a-porterov tim nas 5. travnja vodi na Zagrebački Velesajam, na uzbudljivo i powered by DS oktansko-adrenalinsko putovanje 500 metara dugom carting stazom, u sklopu skorašnjeg Zagreb Auto Showa na Zagrebačkom velesajmu, te  najavljuju još dva datuma održavanja Cro-a-portera, 20. i 21. travnja u Klovićevim dvorima, te 29. travnja u Hrvatskom narodnom Kazalištu u Zagrebu.
Čak osam mladih dizajnera, predstaviti će se publici prvog dana projekta, a nekima će ovo biti i prvo javno predstavljanje, iako su neki od njih već poznati iskusnim poznavateljima domaće modne i urbane scene!

Premijerno će se predstaviti brand CHIPKA Tadije Glasnovića i Nikole Zorotovića, poznatog zagrebačkog tatoo artista, koji će svoje vizije prenijeti na urbani street style u kombinaciji s tradicijom, na do sada neviđen način!

Katarina Džale, buntovnica među dizajnerima, ostaje dosljedna svojim vizijama rock princeza, a Fashion disorder i Lukabu, obećaju iznenađenje i neke nove smjernice u dizajnerskim potpisima!

Anthony Avangard je u kratko vrijeme postigao zavidan status dizajnera muške odjeće specifičnog stila, koji spaja nostalgiju i futurizam te se njegov nastup očekuje s nestrpljenjem!

Mandval je novo ime već poznatog dvojca koji stoji iza branda Borša, znanog po sjajnim torbama koji će predstaviti svoju cjelovitu viziju žene u svojoj prvoj kolekciji!!!

(an-estetic)
dekonstrukcija pletiva kao glavna nit vodilja u unisex kolekciji koja spaja estetiku urbane i alternativne mode bit će prvo javno predstavljanje autora, koji već neko vrijeme djeluje pod ovim imenom te ima zavidan krug zaljubljenika u njegov rad. S ponosom možemo reči kako je autor punopravan član Cro-a-porter tima od njegovih samih začetaka te ovo predstavljanje i sami s nestrpljenem očekujemo!

Jamoi je ime branda Mirjane Klepić, pobjednice INCUBATORA, domaće platforme za mlade dizajnere koji je do sada iznjedrio mnoga sjajna imena naše modne scene, ni ovoga nas puta neće ostaviti ravnodušnima. Dizajnerica od koje se mnogo očekuje, zahvaljujući njenom prvom predstavljanju na spomenutom natjecanju, dobila je priliku zatvoriti prvi dan ovosezonskog Cro-a-portera!

VIŠE O TEMAMACroAPorterTadija GlasnovićNikola ZorotovićMirjana KlepićJamoiKatarina DžaleAnthony AvangardMandval
Povezano