Fashion Incubator 10. i 11. studenog, mladi dizajneri zaštitna lica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.09.2017.

9

Fashion Incubator, natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere, kampanjom DO YOU SPEAK FASHION najavljuje svoje 17. izdanje koje će se održati 10. i 11. studenog u centru Portanova u Osijeku.

"U općoj histeriji koja je zahvatila svijet i modnu industriju, danas je teško odrediti što je ukus i što je dobar ukus. U tom sveopćem kaosu zapravo pravila nema, brendovi sve više liče jedan drugome", kaže Nikola Beban, voditelj projekta PFI. "Moda nam je danas dostupnija nego ikad prije i koristimo ju za komuniciranje svojih ideja i identiteta. Uživamo u toj slobodi kreiranja vlastitog stila i to je ono što ova kampanja slavi".

Šest mladih dizajnera, svježa krv naše modne scene, izabrani su za zaštitna lica najavne kampanje za 17. Fashion Incubator. Mona Lacko, Mirjana Klepić, Antun Aščić, Sonja Lamut, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, svi su svoje karijere započeli na osječkoj pisti da bi danas postali mladi poduzetnici čiji je rad i originalan stil zapažen.Autorski tim čine Mare Milin (fotografija), Krešimir Grančarić (grafika), Petar Trbović (styling), Kristina Atletić i Nada Viljevac (MUA i hair za učilište Profokus).


VIŠE O TEMAMAFashion IncubatorMona LackoMirjana KlepićAntun AščićSonja LamutTomislav KliškinićNikola Beban
Povezano