Modni dvojac CHYPKA predstavio novu kolekciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.03.2023.

0

Foto: Chypka

Foto: Chypka

Modni dvojac CHYPKA održao je spektakularnu modnu reviju kojom su predstavili najnoviju kolekciju pod nazivom 'Comeback'

Već dugi niz godina osvajaju hrvatsku modnu scenu svojim jedinstvenim i unikatnim krojevima. Rado ih nose sportaši, brojne poznate osobe i općenito zaljubljenici u streetwear modu te je gotovo nemoguće prošetati ulicama glavnog grada bez da uočimo njihov prepoznatljivi logo. Radi se o brendu CHYPKA iza kojeg stoje Tadija Glasnović i umjetnik Nikola Zorotović, a koji su svoju novu kolekciju simboličnog naziva 'Comeback' predstavili modno glazbenim spektaklom u klubu Peti Kupe u Zagrebu.

"Odlučili smo napraviti ovaj veliki glazbeno-modni spektakl kako bismo svim partnerima, prijateljima i nositeljima brenda pružili jedinstveno i do sad neviđeno iskustvo. Upravo iz tog razloga smo okupili najpoznatija glazbena imena s današnje scene i spojili urbanu glazbu i modu kroz veliku reviju našeg brenda", objašnjava Tadija Glasnović.
 
Ovaj modni dvojac poznat je po tome što svake godine iznova oduševljava svoje obožavatelje, prijatelje brenda i istomišljenike vrhunskim slojem mode i zabave, a ujedno su i prvi koji su streetwear modu na visokoj razini doveli na naše prostore. Njihov tim prepun je kreativnih pojedinaca, a odlikuje ih to što svaki kupac postaje dijelom CHYPKA obitelji i što njihovi modni detalji stvaraju trendove na zagrebačkim ulicama.
 
Chypka

Chypka

"Za novu kolekciju koristili smo uzorak paške čipke izrađen od metala, izradili smo i keper hlače od zakovica koje su apsolutni must have ove sezone,  a odlučili smo ih trendovski stilizirati s vječnim Dr Martens čizmama. Ujedno se u novoj kolekciji mogu naći i brojni novi motivi inspirirani arhitekturalnim simbolima. Vjerujemo da je upravo ova kolekcija oduševila zaljubljenike našeg brenda pa i one koji će to tek postati", kaže Nikola Zorotović.
 
Foto: Chypka

Foto: Chypka

Tadija nadodaje kako ih svake godine posebno dirne što njihova publika već tradicionalno dolazi podržavati brend obučena u dosadašnje CHYPKA komade te da je svaka revija idealna prilika za vidjeti ogromnu CHYPKA obitelj na jednom mjestu.
 
Chypka

Chypka

Revija se ove godine održala u Petom Kupeu u Zagrebu, koji su odabrali, kako kažu, jer se savršeno stilski i uređenjem stapa s njihovom novom kolekcijom. U sklopu glazbenog programa nastupili su vječni pobornici CHYPKE i naš najpoznatiji urbani dvojac, 30zona, uz brojne predgrupe kao što su Bertoven, Hahari, Bo i šen te goste iznenađenja Banficu, Hiljsona Mandelu i Kuku$. Sa sigurnošću možemo reći da je ovo definitivno bila večer o kojoj će se još dugo pričati, a mi možemo samo reći da jedva čekamo opremiti se zanimljivim modnim komadima iz nove kolekcije koja će uskoro biti dostupna na CHYPKA webshopu i dobro poznatoj lokaciji, Ilici 14, u samom centru Zagreba.


VIŠE O TEMAMAChypkahrvatska modaTadija GlasnovićNikola Zorotović
Povezano