Noć knjige u V.B.Z.-u 23. travnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.04.2021.

0

Foto: VBZ

Foto: VBZ

I jubilarne desete godine V.B.Z. obilježava Noć knjige i slavi Svjetski dan knjige i autorskih prava. Zadnji tjedan travnja, kao dio akcije 'Knjiga svima i svuda', V.B.Z.-ove knjižare donose sniženja od 20%

Knjige u ovim izazovnim vremenima uistinu imaju ljekovitu moć jer nas makar i nakratko izmaknu iz svakodnevice, a u 2021., godini čitanja, potrudimo se pronaći što više vremena za dobru književnost.
U sklopu Noći knjige, u V.B.Z.-ovoj knjižari na zagrebačkom Kvatriću (Ulica Pavla Šubića 64), družimo se s putopiscem i glazbenikom Hrvojem Rupčićem, koji će od 18 sati zajedno s Vedranom Mlikotom i Vladimirom Šagadinom razgovarati o hitu „U zemlji plemenitih ljudi“, a prije promocije, od 17 sati, potpisivat će primjerke svoje knjige, koju ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni.
Zadnji tjedan travnja, kao dio akcije "Knjiga svima i svuda", V.B.Z.-ove knjižare donose sniženja od 20% na kompletni asortiman V.B.Z.-a, Planetopije, Naklade Oceanmore, Verbuma, Frakture, Naklade Jesenski i Turk, Školske knjige, Dominovića, Naklade Ljevak, Profil knjige i Fokus komunikacija.

VIŠE O TEMAMAVBZknjiževnostNoć knjigeVladimir Šagadin
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se