Nakon četiri godine pauze Gemma Ward se vraća u svijet mode

Piše: Tea Marić, Zagreb, Sydney
Objavljeno 09.01.2013.

1

Gemma Ward za pariški Vogue | Arhivska fotografija

Zelenooka plavuša Gemma Ward nakon četiri godine vraća se u svijet modelinga

Gemma Ward za pariški Vogue | Arhivska fotografija

Australske ljepotice Gemme Ward u svijetu modelinga nema još od proljeća 2008., a službeno je svoje povlačenje obznanila u jesen 2009. Godinu-dvije ranije bila je među 10 najbolje plaćenih modela svijeta, otvarala je Lagerfeldove revije, reklamirala Louis Vuitton, Valentino i Dolce & Gabbanu, krasila Pirellijev kalendar...
Gemma je manekenstvo pokušala zamijeniti glumom te se zajedno s Liv Tyler 2008. pojavila u američkom horroru "The Strangers".
No, pr(a)va ljubav zaborava nema! Gemmi je u životu ostala velika praznina nakon napuštanja modnih pista, i tu nepravdu je konačno odlučila ispraviti. Frockwriter tako javlja da je ova atraktivna plavuša, koja je nedavno proslavila 25. rođendan, potpisala ugovor s australskom podružnicom agencije IMG, koja je u ovoj zemlji počela ordinirati u srpnju prošle godine.

"Gemma već jako dugo nije radila ništa u modelingu i pokazala je jaku želju da se vrati na australsko tržište", izjavila je Danielle Ragenard, generalna menadžerica agencije IMG Models Australia. Prema njenim riječima Ward je preselila u Sydney i uskoro će ostvariti svoj prvi povratnički angažman.

Iz IMG-a nisu pojasnili planira li Gemma u međunarodni pohod, ili će zadržati samo na tržištu Australije.

VIŠE O TEMAMAGemma WardFrockwriterDanielle RagenardIMG Modelsmodelingmanekenstvo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se