Casting za Atelier okupio najtraženije domaće modele

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.04.2022.

0

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Poznati modni dizajneri morali su odlučiti koji će modeli prošetati modnom pistom i predstaviti njihove najnovije kolekcije na prvom izdanju 'Ateliera'

Zagrebački plesni centar Tala, u susret prvoj sezoni nove hrvatske modne platforme "Atelier" koja će se održati 12. i 13. svibnja u Atriju Klovićevih dvora u Zagrebu, ugostio je casting za modele koji će nositi revije hrvatskih etabliranih modnih dizajnera.   

Poznati modni dizajneri morali su odlučiti koji će modeli prošetati modnom pistom i predstaviti njihove najnovije kolekcije na prvom izdanju "Ateliera".

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Među brojnim modelima u PC-u Tala su se pojavila kako već poznata imena modeling scene tako i velik broj novih lica, a pred dizajnere je postavljen lijep, ali i težak zadatak izabrati one koji će na najbolji način prezentirati njihov dizajn. Očekivan interes za sudjelovanjem, potvrdio se odazivom velikog broja djevojaka i mladića iz hrvatskih modnih agencija, a gužva koja se na castingu stvorila dovoljno govori o tome koliko su modnoj sceni nedostajali ovakvi projekti.

Casting za Atelier

Casting za Atelier

Projekt "Atelier" nastao je kao odgovor na pitanje koliko su zapravo važna predstavljanja modnih kolekcija uživo, a iza njega stoje dvije dame, kreativna direktorica i producentica "Ateliera" Antonella Ušić Gotovac i Antonela Čakić, izvršna producentica projekta. Casting je održan pod stručnim vodstvom Slađane Divjak, stilistice i casting direktorice projekta te Marka Plukavca, inspicijenta i backstage koordinatora.

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Samom projektu priključila su se brojna poznata dizajnerska imena koja godinama djeluju na hrvatskoj modnoj sceni, pa nas tako u Klovićevim dvorima prvog dana, 12. svibnja očekuju Boudoir, Jet Lag, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Martina Herak design, unaesthetik, a sljedećeg dana Ivica Skoko, Delight dizajnera Ivana Friščića, hrvatsko srpski brand Steven Dockman i Luka Grubišić  a organizatori su kao iznenađenje pripremili i jednu novu modnu poslasticu koja stiže iz susjedne Italije.

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Posebno veseli što će u sklopu projekta doajen hrvatske mode Boris Pavlin, predstaviti novu kolekciju dosad neviđenih modela haljina, a očekuje nas i izložba živih lutaka kroz koju ćemo predstaviti brand unikatnih torbica "Borshetta".


VIŠE O TEMAMAcastingmodelingmanekenstvoAntonella Ušić GotovacAntonela Čakić
Povezano