Modni ormar x DoubleTree by Hilton: Natječaj za mlade dizajnere

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.10.2012.

14

Nina Režek, Martina Herak i Karin van den Berg

Nina Režek, Martina Herak i Karin van den Berg

Od 6. do 30. studenog održat će se sedmi po redu Modni ormar, jedino strukovno modno događanje neprofitnog karaktera

Ove godine svoju potporu Modnom ormaru pružila je i jedna od najbrže rastućih luksuznih hotelskih marki tijekom proteklog desetljeća – DoubleTree by Hilton. Modni ormar i hotel DoubleTree by Hilton Zagreb udružili su snage u organizaciji natječaja OXBO pregača za izradu dizajnerskog rješenja pregače za restoran OXBO Urban Bar & Grill smještenog u sklopu hotela.
Od 22. listopada do 2. studenog mladi dizajneri s Tekstilno-tehnološkog fakulteta imaju priliku predati svoja idejna rješenja za dizajn OXBO pregače, a najbolji radovi kao i pobjednik natječaja biti će predstavljeni na modnoj reviji koja će se održati 16. studenog u sklopu manifestacije Modni ormar.
"Iznimno smo ponosni što imamo priliku pružiti našu potporu ovako kvalitetnom projektu poput Modnog ormara s kojim dijelimo iste vrijednosti u koje vjerujemo kao što su profesionalizam te pružanje visoke kvalitete usluga kao standarda", izjavila je Karin van den Berg, direktorica hotela DoubleTree by Hilton Zagreb povodom najave suradnje.

VIŠE O TEMAMAModni ormarDoubleTree by HiltonKarin van den BergTekstilno-tehnološki fakultetOXBO Urban Bar & Grill
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se