Modna revija studenata TTF-a na Zagreb Design Weeku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.05.2018.

1

Studenti zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta

Studenti zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta

Održati reviju tijekom studija nije lako zbog niza okolnosti, ali važno je što prije započeti jer je izravno radno iskustvo najbolji način osobnog razvoja

Modna revija studenata TTF-a na Zagreb Design Weeku održava se po peti put, a cilj joj je dati priliku studentima da predstave svoje kreacije i pružiti im iskustvo rada u struci. Modna revija održat će se u srijedu, 16. svibnja 2018., u 19 sati u Hali V Tehničkog muzeja Nikola Tesla.
Studentska revija pokrenuta je jer smatramo da je važno od samih početaka razvoja u svakom umjetničkom polju pokazati svoje ideje i mogućnosti publici za koju se radi. Na taj način najbolje možemo vidjeti kako publika i struka reagiraju na naš rad pa možemo lakše odrediti smjer svojeg razvoja. Također je važno što ranije steći radno iskustvo - od osmišljavanja modela, fotografije, priprema za reviju do same izvedbe.
Održati reviju tijekom studija nije lako zbog niza okolnosti, ali važno je što prije započeti jer je izravno radno iskustvo najbolji način osobnog razvoja. Studenti tijekom studija, često zbog velikog broja obveza, imaju malo vremena za rad na sebi i vlastitim projektima, a još manje za pogreške i njihovo ispravljanje. Što prije počnemo s predstavljanjem svojega rada, to se više i brže usavršavamo jer uz povratnu informaciju od publike i struke, stječemo iskustvo svih faza rada na reviji.

Eni Šlosar
na reviji će pokazati kreacije prilagodljive dnevnim i večernjim varijantama, Ana Paula Jelić pokazat će mogućnosti recikliranja tekstila, a Lora Holjevac eksperimentira s raznim materijalima i tehnikama ručnoga rada. Mia Popovska i Željka Wachter inspiraciju su pronašle u prirodi, Saru Klanjčić za njezinu kolekciju nadahnula je borba protiv depresije, Tena Zubak inspirirana je ženskom stranom muške siluete, a Tomislav Župan samouvjerenošću.

VIŠE O TEMAMALora HoljevacEni ŠlosarTekstilno-tehnološki fakultetMia PopovskaŽeljka WachterTomislav ŽupanTena ZubakSara Klanjčić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se